Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Інтерактивна іграшка «Розмовляючий хом'як»

Код товару: 1000319

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмовляючий хом'ячок - це дивовижна іграшка, яка точно зможе сподобатися не тільки дітям , але також і дорослим!

При цьому вартість однієї такої іграшки дуже низька, кожен батько може купити розмовляючого  хом'яка, щоб порадувати своє чадо! На нашому сайті Ви можете придбати тільки оригінальну дитячу іграшку хом'яка - повторюшку, і ми не реалізовуємо неякісні підробки !
Звукозаписний пристрій, вбудований в хом'ячка зможе записати будь-які Ваші слова і фрази, які Ви вимовите вголос, перебуваючи поруч з розмовляючим хом'ячком, і по закінченні пари -трійки секунд іграшка відтворить ваші всі слова і речення самим смішним мультяшним голосом! Хом'ячок - говорун стане цікавим, не тільки зовсім маленькій дитині, але також і дорослому батьку. Подаруйте своїй дитині або другу цього чудового звірка, який буде їм вірним і веселим товаришем. Більше того, Хом'ячок виготовлений з екологічно чистих і безпечних для дитини матеріалів. Іграшка є гіпоалергенною. Наш інтернет -магазин доставить вже Вашого розмовляючого звірка в будь-який населений пункт України.

Інтерактивну іграшку "Розмовляючий хом'як" дуже просто придбати!

Хом'як - Повторюшка інтерпретує різними інтонаціями все, що він почує (запише), на будь-якій зі світових мов, оскільки у нього просто немає мовного бар'єру, що зробило з нього відмінного співрозмовника. Інтерактивний хом'ячок виготовлений з якісних матеріалів: плюшу і гіпоалергенного синтепону, завдяки яким іграшка стає дуже м'якою і тактильно приємною на дотик. Хом'як, що повторює слова стане відмінним презентом не тільки для маленьких діточок, але також і для дорослих, що мають почуття гумору і втратили його! Він розвеселить будь-яку вашу компанію до стану дикого реготу, відтворюючи всі вимовлені вами слова і інтонації. Однак на це здатний лише один маленький хом'ячок, а тепер уявіть собі цілу компанію хом'ячків, цілий хор з кількох примірників ...... )) ))) Це чудовий подарунок, який будь-якому підніме настрій за пару секунд!
Хом'ячок працює на трьох звичайних батарейках типу ААА. Висота хом'ячка становить приблизно 15 см. Купити хом'яка, що розмовляє, можна прямо зараз у нас на сайті. Зверніть Вашу увагу, що хом'ячок продається без додаткових батарейок!





Інтерактивна іграшка «Розмовляючий хом'як»
Інтерактивна іграшка «Розмовляючий хом'як»