Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Подрібнювач овочів Slap Chop (Слеп Чоп)

Код товару: 1000148

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Відео Slap Chop (Слеп Чоп):

Готування стало б набагато більш приємним заняттям, якби на підготовку овочів йшло менше часу, ніж це буває зазвичай. Тому що крім мяття і чищення, овочі потрібно акуратно нарізати. Тільки уявіть, як ви намагаєтеся нарізати вручну кілограм моркви для пюре, як намагаєтеся підготувати всі овочі для літнього салату перед візитом гостей. Все це дуже складно і віднімає у вас занадто багато часу і сил, які можна було б використати з більшою користю.

Але у світі існує витончене і доступне рішення всіх цих проблем - Slap Chop подрібнювач овочів.

Slap Chop подрібнювач овочів - це дуже функціональний кухонний прилад, який при своїх компактних розмірах цілком може зрівнятися та ефективно замінити найдорожчий кухонний комбайн. Цей прилад стане найкращим подарунком для тих, хто надє перевагу овочам в своєму раціоні, стежить за фігурою, дуже любить овочеві і фруктові страви і просто готує на велику кількість гостей. Одного разу скориставшись цим подрібнювачем, ви більше не зможете відмовитися від такого ефективного і корисного помічника.

Slap Chop подрібнювач продуктів допоможе при приготуванні будь-яких блюд і з його допомогою можна виконувати наступні маніпуляції:

• нарізати будь-які овочі, фрукти, коріння, ягоди;
• подрібнювати зелень, спеції, трави дуже дрібно для приготування будь-яких соусів і заправок;
• подрібнити шоколад до стану стружки, нарізати горіхи або зробити з горіхів пасту;
• роздробити лід для приготування коктейлів;
• нарізати вже готові варені овочі. Цьому приладу непідвладне тільки м'ясо.

Пристрій для нарізання Slap Chop змусить вас забути про сльози, коли ви ріжете цибулю.

Досить просто розрізати цибулину і помістити її в ємність - далі справа за малим. Вам потрібно тільки натиснути рукоятку і через секунду ви отримаєте ідеально нарізану цибулю без сліз.
Ви самі можете вирішувати, наскільки дрібно нарізати овочі. Якщо вам потрібні великі шматочки - досить пари натискань, але чим дрібніші потрібні шматочки, тим частіше потрібно натискати на пружинну рукоятку. Деякі продукти або зелень таким чином можна подрібнити практично в однорідну масу. І все це за лічені секунди, тому що нарізка відбувається дуже швидко і дуже якісно. Цьому сприяють спеціальні ріжучі ножі з якісної неіржавіючої сталі. Ці ножі ніколи не затупляться, а їх зигзагоподібна форма дозволяє різати найтвердіші продукти. Якщо у вас є маленька дитина, Slap Chop подрібнювач овочів допоможе вам приготувати для нього свіже яблучне, гарбузове або морквяне пюре за лічені секунди.





Подрібнювач овочів Slap Chop (Слеп Чоп)
Подрібнювач овочів Slap Chop (Слеп Чоп)