Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Яйцеварка Egg master Егг Майстер

Код товару: 1000646

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Яйця - корисний калорійний продукт, він найпростіший у приготуванні, важко уявити сніданок без них: що ще можна приготувати так швидко, при цьому, не докладаючи зайвих зусиль. Всього лише кілька хвилин і Ваш сніданок готовий. 

Але тепер це зробити можна ще швидше, при цьому у Вашого сніданку буде маса переваг: чиста сковорідка, у Вас 100% все вийде з першого разу, не пригорить і не прилипне, а найголовніше Ви додасте трохи свята в самий звичайний сніданок. 

Весь секрет у новому пристрої - це прилад для приготування яєць Egg Master!

З ним приготування самого простого блюда стане ще простіше, Ви заощадите свій час, а Ваш сніданок буде просто приголомшливим. 

Для цього Вам потрібно всього лише розбити яйця і залити їх в прилад, почекати 6-8 хвилин, поки страва не спливе.  Для зручності приготування до приладу додається дерев'яна шпажка, яка вставляється в середину блюда, перед приготуванням. Завдяки цій дерев'яній паличці, блюдо легко можна вилучити з приладу, при цьому, не пошкодивши його форми і викласти на тарілку. І ось апетитний незвичайний сніданок за лічені хвилини готовий. 

Як же виглядає цей апарат для приготування яєць і омлету? 

Egg Master являє собою вертикальний гриль, пристрій у вигляді циліндра з антипригарним покриттям, цей циліндр має властивість рівномірно нагріватися по всій поверхні, маючи всередині себе спеціальний нагрівальний елемент. 

Цей універсальний прилад підійде не тільки для варіння яєць, за допомогою нього Ви зможете приготувати багато чого, починаючи від простих гарячих бутербродів, закінчуючи піцою, а також дуже смачні європейські блюда кебаби, буріто і багато іншого з'явиться на Вашому столі. Увімкніть трохи фантазії, і навіть найпростіша тривіальна яєчня зможе стати кулінарним шедевром, просто додайте в неї трохи рубаної зелені, шинки і спецій. 

Цей прилад призначений відразу для двох великих яєць. Про те, що Ваша страва готова, Вам повідомить спеціальний індикатор, який спалахує відразу і змінює свій колір після того, як страва готова. Також Egg Master безпечний при експлуатації, він має спеціальний прогумований корпус, який захистить Ваші руки від опіків. 

Незважаючи на свою багатофункціональність, яйцеварка без шкаралупи дуже компактна і не займе багато місця на Вашій кухні. 
Легко миється і зберігається, в комплекті є спеціальна щітка для чищення. Завдяки тому, що поверхня пристрою виготовлена зі спеціального сплаву, він завжди залишається холодним, що зручно в процесі його використання.

Технічні характеристики Egg Master: 

  • Працює від мережі (220 В) 
  • Потужність - 210 ват 
  • Матеріал - антипригарна поверхня, пластик 
  • Розмір - 24х9 см
  • Місткість - 2 великих яйця 
  • Дріт - 55 см 
  • Вага - 550 г 

Комплектація яйцеварки: 

  • Прилад для приготування Egg Master 
  • Щітка для очистки приладу 
  • Дерев'яні шампура для насадки продуктів (5 шт.) 
  • Пиж для трамбування 
  • Інструкція





Максим ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Доставили быстро, все работает. Спасибо
Відповісти
Вова ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Частенько выручает, оосбенно по утрам при сборке на работу, когда времени ,,в обрез,,
Відповісти
Яйцеварка Egg master Егг Майстер
Яйцеварка Egg master Егг Майстер