Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Олівець для відбілювання зубів Bright White Брайт Вайт

Код товару: 1000661

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Білосніжна усмішка - головна прикраса будь-якої людини. Жовтий наліт або зубні камені здатні зіпсувати образ навіть дуже акуратної і симпатичної людини. Але, на жаль, з роками зуби стають темнішими. Кава, чай, тютюновий дим, фруктові кислоти негативно позначаються на білизні посмішки. А відбілюючі зубні пасти, якими зараз рясніє ринок косметичної продукції, особливого результату не дають. 
Для того щоб посмішка завжди була блискучою, краще використовувати олівець для відбілювання зубів. 

Спосіб застосування олівця для відбілювання зубів 

Відбілюючий олівець для зубів Bright White знімає утворений після прийняття їжі, напоїв або вживання тютюнових виробів, наліт. «Стрижень» олівця складається з гелю, до складу якого входить перекис водню, що розщеплює утворений наліт, не травмуючи при цьому емаль. 
Невелика вага, зручна форма і компактний розмір дозволяють постійно носити засіб з собою і використовувати його в будь-якому місці: після обідньої перерви на роботі, після обіду в кафе. 
Відбілювання зубів олівцем відбувається наступним чином: 

  • необхідно широко посміхнутися, 
  • нанести гель на поверхню кожного зуба, 
  • розслабити м'язи обличчя, 
  • прополоскати рот через 10-15 хвилин після нанесення гелю. 

Використовувати засіб необхідно 1-2 рази на день. Повний курс становить 30 процедур. Більша кількість використань не рекомендується, щоб не пошкодити емаль. Повторний курс можна проводити не раніше ніж через півроку. 

Ефективність використання відбілюючого олівця для зубів Bright White 

Брайт Вайт дуже акуратно і ретельно усуває наліт на поверхні емалі. Уже після першого застосування, ви відчуєте приємні відчуття в порожнині рота. Гель має приємний м'ятний смак, і не тільки робить посмішку гарнішою, а й дарує свіжість подиху. Після тижня використання, ви помітите явну зміну кольору емалі. А після повного курсу застосування, її колір стане на кілька тонів біліше, в чому ви зможете переконатися, якщо порівняєте колір ваших зубів зі шкалою на відтінковому папері до і після курсу використання гелю. Регулярне проведення курсів застосування гелю дозволяє значно зменшити процес утворення карієсу.





Олівець для відбілювання зубів Bright White Брайт Вайт
Олівець для відбілювання зубів Bright White Брайт Вайт