Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кишенькова машинка від катишків Sonny SQ-1110

Код товару: 1001948

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Працює від 2-х батарейок типу АА (не входять в комплект)
  • Висота: 11 см.
  • Ширина: 6,5 см.
  • Діаметр головки: 5 см.
  • Щіточка в комплект не йде.

 

Машинка для видалення катишків «Sonny SQ-1110»

Катишки - це вічна проблема кожної господині. Їх виникненню піддаються абсолютно всі речі, втрачаючи при цьому свій презентабельний зовнішній вигляд. Більш того, катишки можуть зіпсувати не тільки дешевий синтетичний одяг, але навіть якісні дорогі вироби. Але не впадайте у відчай, ми знайшли вихід - машинка для видалення катишків «Sonny SQ-1110». Цей прилад гарантовано стане Вашим вірним помічником і подарує вашому одязі друге життя!

Стильна та ефективна Sonny SQ-1110

Машинка «Sonny SQ-1110» має продуманий і ефективний дизайн. Вона оснащена спеціальним диском, який після зіткнення з тканиною легко і швидко зрізає катишки в спеціальні отвори, тим самим не пошкоджуючи саму річ. Всередині диска розташовані дуже гострі леза, але одяг від них захищений сіточкою. Коли дані леза обертаються, вони всмоктують все сміття з одягу всередину. Після очищення речей машинка легко розкривається і можна позбутися від зібраних катишків. Процес очищення виробів насправді дуже простий. Необхідно розмістити річ на рівному столі або навіть на підлозі, притримуючи і злегка натягуючи тканину, проводити по ній машинкою. До речі, «Sonny SQ-1110» допомагає позбутися не тільки від катишків, але і від ворсинок, шерсті домашнього улюбленця і навіть від ниток, що стирчать.

Купити машинку для видалення катишек «Sonny SQ-1110» Ви можете в нашому інтернет-магазині. Після першого її використання Ви будете задавати собі питання, як Ви жили без цього приладу раніше. Настільки дана машинка ефективна і зручна!

 

 





Кишенькова машинка від катишків Sonny SQ-1110
Кишенькова машинка від катишків Sonny SQ-1110