Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Наручний годинник жіночий - кварцевий годинник, з квітковим орнаментом

Код товару: 1007249

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У сучасному світі наручний годинник є не тільки приладом для слыдкування за часом, але і невід'ємною частиною гардеробу.Він допомагає завершити образ, зробити його більш повним і гармонійним.

Кварцевий годинник з квітковим орнаментом є поєднанням класики і ніжності

Такий атрибут підійде для носіння з повсякденним одягом і підкреслить витонченість вечірнього вбрання. Гарний квітковий орнамент з золотом поєднує весняну свіжість і тепло благородного відтінку. Циферблат виконаний в золоті, його обрамляють красиві камені, що зовні не відрізняються від справжніх діамантів. Оправа також покрита позолотою, яка не стирається від контакту зі шкірою, довго зберігає гарний блиск і виглядає благородно в будь-який час доби.

Циферблат годинника мініатюрний, але при цьому дозволяє чітко розгледіти час без необхідності підносити годинник до очей. Для поміток використані арабські цифри, що також є важливою перевагою приладу. Кварц забезпечує тривалу роботу пристрою. Якщо з плином часу годинник зупиниться, досить замінити батарейку і він продовжить свою роботу.

Наручний годинник підкреслить жіночність, елегантність, освіжить будь-який образ

Годинник досить легкий, не обтяжує руку під час носіння. Браслет з кільцевою застібкою забезпечує надійну фіксацію, аксесуар не сповзає при різких рухах. Пристрій ідеально підійде представницям жіночої статі з діаметром зап'ястя не більше 5,5 см. Він буде актуальним як для юної дівчини, так і для дорослої жінки.

Якщо купити наручний жіночий годинник з квітковим орнаментом на подарунок, представниця прекрасної статі, безсумнівно, залишиться задоволена таким вишуканим і корисним презентом. Милий і актуальний аксесуар не залишить байдужою навіть саму вимогливу модницю.

Характеристики - жіночий годинник:

  • Розмір циферблата: висота - 2; ширина - 1.7 см;
  • Внутрішній діаметр зап'ястя: 5.5 см;
  • Живлення: батарейка AG4 / LR66 / 177/626 * 1,55 v (входить в комплект);
  • Колір браслета: золотий;
  • Вага: 35 г.





Наручний годинник жіночий - кварцевий годинник, з квітковим орнаментом
Наручний годинник жіночий - кварцевий годинник, з квітковим орнаментом