Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Дзеркало з підсвіткою маленьке для макіяжу Make-Up Mirror 8 LED

Код товару: 1007700

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У кожної дівчини в сумочці завжди повинно бути зручне кишенькове дзеркальце, яке дозволяє слідкувати за станом макіяжу в будь-який момент та де завгодно

Це дзеркало виконано з якісного ABS матеріалу, що є ознакою міцності і довговічності.

Головною перевагою такого кишенькового люстерка є світлодіодне підсвічування, котре забезпечує додаткове освітлення обличчя. Світло дуже м'яке, достатньо яскраве, але водночас зовсім не сліпить очі.

Дзеркальний матеріал відрізняється високою якістю, чистотою, відсутністю спотворень. Допомагає побачити всі недоліки і нерівності шкіри на обличчі. Увімкнення світла здійснюється за допомогою натискання на сенсорну панель на дзеркалі. Таким же чином можна налаштовувати рівень яскравості підсвічування, в залежності від якості денного світла.

Кишенькове дзеркало дуже зручне і легке в експлуатації - воно компактне і стильне. Характеризується невеликою вагою (136 грам) і розмірами 9 х 13 х 2 см. Представлено в таких кольорах - рожевий, чорний, білий, блакитний.

Для енергозбереження передбачена кнопка вимикання підсвічування. Дзеркало оснащено поворотним механізмом - здатне повертатися на 270 градусів, що є показником практичності і максимального комфорту користування.

Зовнішній вигляд відрізняється витонченістю, особливим мінімалістичним стилем, лаконічністю.

Таке кишенькове дзеркало з підсвічуванням є відмінним варіантом для подарунка дівчатам, які ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом. Кожна буде рада такому сучасному і стильному презенту, який неодмінно стане корисною річчю в побуті.

Це кращий вибір для створення макіяжу з 3-кратним збільшенням. Інноваційна новинка, яка заслуговує на окреме місце в сумочці кожної жінки.

Купити дзеркальце кишенькове сьогодні дуже просто - достатньо відвідати наш сайт. Всіх приємно здивує вартість такого корисного товару.

Кишенькове косметичне дзеркало з підсвічуванням, характеристики:

  • Тип приладу: дзеркало двостороннє, складне
  • Матеріал відбиваючої поверхні: дзеркало
  • Джерело світла: LED лампи (8 світлодіодів)
  • Джерело живлення: батарея типорозміру 23 А (входить в комплект)
  • Розміри:
    • в складеному вигляді: 11х8.5х1.2 см
    • одного дзеркала (а їх там два): 9х8 см
  • Вага: 100 г
  • Упаковка: картонна коробка





Дзеркало з підсвіткою маленьке для макіяжу Make-Up Mirror 8 LED
Дзеркало з підсвіткою маленьке для макіяжу Make-Up Mirror 8 LED