Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пензлі для макіяжу набір в пластиковому кейсі, сірі (7 шт./уп.)

Код товару: 1007699

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожна жінка починає свій день з догляду за обличчям та нанесення макіяжу. Але повноцінно зробити це без спеціальних кистей неможливо. Тому так необхідна наявність набору кистей для макіяжу.

Такий набір має в складі 7 красивих, міцних пензликів різного розміру і форми. Кожна має своє призначення - кисть для тіней, пензлик для тонального крему, для нанесення пудри, помади,для малювання брів, стрілок, нанесення рум'ян. Цей набір включає все, що необхідно для якісного і правильно оформленого макіяжу.

Наявність в косметичці якісного набору кистей для мейкапу - це запорука гарного макіяжу на кожен день.

Кисті відрізняються високою якістю: виконані з міцного пластику зі штучним ворсом. Є абсолютно безпечними і гіпоалергенними - це їх величезний плюс. Маючи ергономічну форму ручок, кисті дозволяють легко і зручно наносити макіяж. М'які на дотик щетинки, подарують приємні відчуття від використання. Вони довговічні - міцний якісний пластик і металеві вставки дають можливість регулярного та тривалого користування.

Пензлики упаковані в окремі захисні упаковки. Завдяки високій якості виконання, набір кистей для макіяжу можна використовувати як самостійно, в домашніх умовах, так і в салонах, справжніми професіоналами.

Такий набір відмінно підійде в якості подарунка для подруги або коханої дівчини - кожна з них мріє про такий корисний презент.

Даний набір кистей дуже компактний, і поміщається в сумочку або косметичку, дозволяючи завжди брати його з собою. У комплекті йде пластиковий футляр для зберігання кистей.

Пензлики відрізняються довжиною до 12 см. Сірий відтінок - це варіант для стильних жінок.

Кисті для макіяжу купити на сьогоднішній день не є проблемою, оскільки це можна зробити за доступною ціною в нашому магазині - у нас завжди якісний і надійний товар.

Набір пензлів для макіяжу, характеристики:

  • Довжина кистей: від 10 до 12 см;
  • Матеріал: пластик, метал, синтетичний ворс;
  • Колір: сірий;
  • Упаковка: коробка;
  • Розміри упаковки: 13x6.5x2 см
  • Вага нетто: 30 г
  • Вага в упаковці: 75 г

Пензлі для макіяжу, комплектація:

  • Кисті: 7 шт.
  • Пластиковий кейс





Пензлі для макіяжу набір в пластиковому кейсі, сірі (7 шт./уп.)
Пензлі для макіяжу набір в пластиковому кейсі, сірі (7 шт./уп.)