Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Комплект Steel Rage: браслет і ланцюжок

Код товару: 1001419

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Довжина браслета: 22,5 см.
  • Довжина ланцюжка: 55 см.
  • Ширина: 5 мм.
  • Матеріал: сталь.
  • Колір: сріблясто-золотий.

Не тільки жінки люблять носити різні аксесуари, але і чоловіки також висловлюють свою індивідуальність, підбираючи стильні прикраси для себе. Звичайно, хлопцям подобаються не такі помітні вироби, як дівчатам, а варіанти аксесуарів, які можуть підкреслити їх статус або виділити їх серед інших.

Гідним вибором для представників сильної статі будуть неординарні браслети «Steel Rage».

Вони мають сучасний і унікальний дизайн, який поєднується з будь-яким одягом і виглядає дуже ефектно на свого володаря. Крім того, браслети «Steel Rage» будуть доречні в будь-якому віці.
Такий яскравий аксесуар можна носити і статусному чоловікові, і просто хлопцеві, який хоче виділитися завдяки стильному браслету. Причому за допомогою виробу «Steel Rage» Ви зможете доповнити будь-який образ оригінальною прикрасою, не витративши при цьому багато грошей. Слід також зазначити, що останнім часом чітко простежується така тенденція: чоловіки різних статусів все частіше віддають перевагу стильній біжутерії за доступною вартістю, ніж дорогим виробам з коштовних металів.

Браслет «Steel Rage» має масивний зовнішній вигляд і виконаний з практичної сталі в сріблясто-золотистих тонах.

Довжина браслета становить 22,5 см, а це означає, що він підійде практично кожному чоловікові. А ширина його - 5 мм - є просто ідеальною для того, щоб оточуючі помітили прикрасу на руці, і в той же час вона не виглядала занадто яскраво.
Купити браслет «Steel Rage» Ви можете прямо сьогодні за найвигіднішою ціною в нашому інтернет-магазині. Цей чоловічий аксесуар стане ідеальним варіантом подарунка для чоловіка, брата, колеги по роботі або навіть для шефа. Будь-який хлопець, який отримав такий презент, обов'язково оцінить його по достоїнству. Порадуйте близьких чоловіків стильною і гідною прикрасою!

 





Комплект Steel Rage: браслет і ланцюжок
Комплект Steel Rage: браслет і ланцюжок