Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Компресійні гольфи від варикозу Miracle Socks 36-46

Код товару: 1000670
Опис

Розміри: М(36-40) та XL(40-45). Висота гольфів - 30см.

Варикозне розширення вен сьогодні є дуже поширеним захворюванням. Зазвичай воно розвивається у людей, змушених більшу частину кожного робочого дня проводити на ногах. Радикальним способом вирішення цієї проблеми є досить складна і дорога операція, зважитися на яку можуть зовсім деякі, тому продовжують виносити щоденні неприємні відчуття і болі в ногах. Значно поліпшити стан вен і оздоровити ноги можуть компресійні гольфи, які прибирають набряклість і зменшують болі під час ходьби. 

Ефективність використання компресійних гольфів 

Головною причиною виникнення варикозу є розтягнення судинних стінок, в результаті чого відбувається застій венозної крові і набряклість ніг, зростає ризик утворення тромбів. 
Антиварикозні гольфи застосовуються в профілактиці та лікуванні венозних патологій ніг досить давно. Еластичний трикотаж зовні підтримує судини і не допускає розтягування їх стінок. Це дозволяє: 

  • нормалізувати тонус судин і відновити кровотік, 
  • зняти набряклість за рахунок відтоку лімфи, 
  • усунути важкість в ногах і больовий синдром. 

Компресійні гольфи - універсальний засіб 

Поліпшення стану відбувається вже через п'ять хвилин після одягання виробу. При регулярному носінні зникають трофічні виразки і поки людина використовує таку терапію, вони не з'являються. 
Також як і всі застосовувані в терапії компресійні вироби, гольфи від варикозу розподіляють тиск особливим чином: у нижній частині він більше, а догори стає слабкішим. Доведено, що вироби, які створюють однакову компресію по всій довжині ноги, швидше чинять негативний вплив, ніж позитивний, тому що порушують обмін речовин. 
Дані вироби широко використовуються не тільки для лікувальних цілей. Завдяки здатності оптимально розподіляти навантаження на ноги і перешкоджати їх ковзанню у взутті, ними часто користуються спортсмени та туристи.





Компресійні гольфи від варикозу Miracle Socks 36-46
Компресійні гольфи від варикозу Miracle Socks 36-46