Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ортопедичні шкарпетки для йоги і занять спортом Foot Angel

Код товару: 1002112

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Біль і важкість у ступнях виникає внаслідок неправильного кровообігу. Найпоширенішими причинами цього явища є:

  • незручне взуття,
  • великі фізичні навантаження,
  • тривале перебування в неправильному фізіологічному положенні.

Зазвичай такого роду болі виникають у спортсменів, жінок, які часто ходять у взутті на підборах, людей, робота яких змушує багато часу проводити стоячи.

Щоб проблема не переросла в хворобу, необхідно подбати про її рішення заздалегідь. Якщо останнім часом у Вас часто виникають неприємні відчуття в ступнях, купіть ортопедичні шкарпетки Foot Angel. Їх регулярне використання дозволить Вам позбутися від болю, набряків, важкості і запобіжить розвитку варикозу і хвороб суглобів.

Принцип дії ортопедичних шкарпеток Foot Angel

Ортопедичні шкарпетки Foot Angel виконані за принципом шкарпеток для заняття йогою - з відкритими пальцями. Це дозволяє пальцях вільно дихати і рухатися. Іншу частину голеностопа вони щільно стягують, знижуючи навантаження на сухожилля і зменшуючи можливість отримання розтягування. Тому вони ідеально підходять для занять спортом.

Ортопедичні шкарпетки Foot Angel виконані з міцного матеріалу, який не розтягується, не деформується, не вицвітає. Їх можна прати в пральній машині.

Матеріал відмінно пропускає повітря, так що ніжки не будуть пітніти. Не містять алергенів. Шкарпетки можуть носити навіть люди з дуже чутливою шкірою.

 

Розміри
S/M 35-40
L/XL 41-46

В комплекті 2 шт. шкарпеток.





Ортопедичні шкарпетки для йоги і занять спортом Foot Angel
Ортопедичні шкарпетки для йоги і занять спортом Foot Angel