Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Конектор з'єднувач для шланга Snap 2-0 Garden Hose

Код товару: 1000531

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Snap 2-0 Garden Hose Connector - це новітній багатофункціональний з'єднувач для шланга.

Він має ряд переваг, порівняно зі своїми конкурентами.

Snap 2-0 - це нове слово в шлангових насадках, відмінний варіант для садівників і дачників, його не потрібно обертати або скручувати. Зручність у застосуванні - один з ключових показників цієї насадки.

Шланг може бути з'єднаний з будь-яким видом водних приладів - це найкращий коннектор на сьогоднішній день. За рахунок того, що немає кілець і кнопок, які є перешкодою для роботи з насадками - Snap 2-0 виключає можливість протікання при з'єднанні. Це відмінний засіб для поливу вашої ділянки. А найголовніше - простий в експлуатації. Дана насадка буде головним помічником будь-якого дачника або любителя саду або власника дачної ділянки.

При складанні тепер не потрібно скручувати шланги, так як наш продукт простий і зручний в збірці, а також в підключенні до джерела подачі води. Також Snap 2-0 забезпечує правильне і якісне приєднання трубок, без будь-яких ушкоджень. З його допомогою можливо швидко налагодити подачу води в будь-який самий віддалений край ділянки.

Якщо ви купуєте Snap 2-0 Garden Hose Connector у нас в магазині, то можете бути впевнені в тому, що при поливі своєї ділянки у вас не буде жодних протіканнь.

Для наших клієнтів, так само передбачений бонус у вигляді подарунка. У подарунок ви отримуєте наконечник - форсунок, який дозволяє напір води зробити таким, що за допомогою цього струменя можна очистити інвентар та взуття від бруду, яка з'являється при роботі на своїй дачній ділянці.

Ви ознайомилися з нашим товаром, оцінили його переваги, порівняли з тим що маєте у себе на дачній ділянці сьогодні і зробили висновок про можливе придбання, адже переваги і відмінний баланс якості та ціни говорить про те, що варто негайно придбати цей товар. Такий універсальний з'єднувач просто зобов'язаний бути на кожному дачній ділянці.





Конектор з'єднувач для шланга Snap 2-0 Garden Hose
Конектор з'єднувач для шланга Snap 2-0 Garden Hose