Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Контейнер для таблеток з таймером Medicine Box Timer

Код товару: 1000765

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Контейнер для таблеток з таймером Medicine Box Timer"


Опис

Ефективність дії медикаментів, які приймаються всередину, залежить від того, наскільки точно ви дотримуєтеся правил, зазначених в інструкції до препарату. Беручи медикаменти не за схемою, як попало, ми не тільки не можемо вилікуватися, але і наносимо істотну шкоду своєму здоров'ю. Однак найчастіше, про те, що потрібно прийняти ліки ми пам'ятаємо тільки коли погано себе почуваємо. Коли ж наше самопочуття поліпшується, ми забуваємо про цю необхідність. Але ж для повного лікування хвороби необхідно пройти призначений курс лікування до кінця.

Щоб ніколи не забувати про прийом ліків рекомендуємо придбати контейнер для таблеток з таймером. В потрібний час він подасть сигнал, що сповіщає вас, що момент прийняття ліки настав.

Зручність використання контейнера для таблеток з таймером

Представлена модель стане вірним помічником для людей, що мають хронічні захворювання:

  • гіпертонію,
  • серцево-судинні захворювання,
  • захворювання шлунково-кишкового тракту,
  • сечостатевої системи і т.д.

Під час проходження курсу лікування, прилад слід весь час носити з собою.
Дуже знадобиться виріб жінкам, які приймають гормональні контрацептиви. Адже їх потрібно пити строго у встановлений час, а з таким помічником ви ніколи не забудете про необхідність прийому таблетки.
Якщо бути об'єктивними, бокс для таблеток стане в нагоді в кожній родині. Адже кожна людина, навіть яка не має хронічних захворювань, кілька разів на рік хворіє вірусними і простудними захворюваннями.

Що являє собою контейнер для таблеток з таймером

Таблетниця з таймером являє собою невеликий пластиковий тубус, на корпусі якого є маленький електронний прилад, що відлічує час до наступного прийому ліків. Таймер має рідкокристалічний дисплей, на якому висвічуються великі чіткі цифри. Управління пристроєм здійснюється за допомогою трьох кнопок.
Коробка для зберігання ліків має компактний розмір (8.3x8.3x3 см.). Її можна носити в невеликій сумці, косметичці і навіть в кишені. Пластиковий корпус досить міцний, щоб витримати досить великі навантаження.





Скачати інструкцію до товару: "Контейнер для таблеток з таймером Medicine Box Timer"


Контейнер для таблеток з таймером Medicine Box Timer
Контейнер для таблеток з таймером Medicine Box Timer