Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Корсет реклінатор для корекції осанки - бандаж для спини від сутулості

Код товару: 1007590

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Напевно, кожен з нас хоч раз у житті стикався з виникненням больових відчуттів в спині. Біль подібного роду може доставляти багато незручностей. Людина стає скутою в своїх рухах, втрачає працездатність і свободу пересування. І щоб уникнути виникнення таких ситуацій, рекомендуємо вам звернути увагу на коректор постави.

Бандаж для спини – це досить комфортний спосіб перемогти біль природним чином. Більш того, корсет для постави відмінно підходить для профілактики. З ним ви зможете запобігти виникненню больових відчуттів в попереку.

Конструкція даного виробу схожа на більшість традиційних варіантів. Його бажано носити регулярно, щоб виправити зігнутий хребет, вирівняти поставу і, звичайно ж, уникнути болю в районі попереку. Іншими словами, це бандаж для спини, який дозволяє підтримувати її в правильному положенні.

Ви можете проводити весь день, сидячи за комп'ютером, або стоячи на роботі. Як правило, вибираючи неправильне положення, щоб було легше і зручніше. І такий стан вашого тіла спричиняє значне навантаження на хребет. Так ось корсет для корекції постави моментально виправляє ситуацію. Як тільки ви його одягаєте, природним шляхом плечі відводяться назад, зникає сутулість.

До речі, коректор постави купити бажано не тільки тим, хто хоче виправити свою поставу або позбутися від больових відчуттів. Але і тим людям, які відчувають напругу м'язів спини. Регулярне використання корсета знімає цю напругу, розслабляє. Більш того, використання даного виробу запобігає виникненню серйозних захворювань, наприклад, сколіозу.

Якщо ви давно хочете пояс для спини при фізичних навантаженнях купити, даний варіант також підійде. Його можна використовувати і під час спортивних занять. При фізичній активності такий реклінатор зовсім не обмежує рухи, не створює дискомфорту. Якої б комплекції ви не були, пояс для постави вам гарантовано підійде, тому що він має фіксуючі пряжки і регульовані по довжині шлейки. Шлейки тут виконані з пористої гуми, тому вони відмінно тягнуться і не перетискають шкіру.

Носити корсет для виправлення постави дуже комфортно. Вам необхідно лише накинути ремені на плечі і відрегулювати їх, затягуючи або розслабляючи так, щоб плечі були правильно зафіксовані. Потім необхідно приділити час середній частині пояса, зручно закріпивши її навколо корпусу. Носити корсет можна і поверх одягу, і під ним. Використовувати такий аксесуар можна і в нічний час, і вдень. Починати рекомендується з невеликих проміжків часу, наприклад, з 30-60 хвилин в день. Потім період можна збільшувати. Результат використання даного стабілізатора буде помітний вже через кілька днів. Головне в його застосуванні - це регулярність.

Ну а купити корсет для постави можна в нашому інтернет-магазині. Тут ви знайдете багато корисних аксесуарів за найнижчими цінами в Україні. Оформляйте замовлення, і ми доставимо вам його в найкоротші терміни!

Бандаж бандаж поперекового відділу спини L / XL, характеристики:

  • L / XL (окружність грудної клітини): 96 - 130 см;
  • ширина пояса: min 68 см, max 100 см;
  • висота пояса: 42 см;
  • довжина шлейки: min 30 см, max 49 см;
  • ширина шлейки 4 см.
  • основний матеріал: 80% SBR (пориста гума), 20% поліестер;
  • колір: бежевий;
  • модель: для чоловіків і для жінок;
  • вага: 200 г;
  • поставляється в картонній упаковці.

Бандаж стабілізатор для спини S / M, характеристики

  • S / M (окружність грудної клітини): 60-95 см;
  • ширина пояса: min 62 см, max 80 см;
  • висота пояса: 38 см;
  • довжина шлейки: min 26 см, max 45 см;
  • ширина шлейки 4 см.





Корсет реклінатор для корекції осанки - бандаж для спини від сутулості
Корсет реклінатор для корекції осанки - бандаж для спини від сутулості