Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гаманець для кредитних карт Aluma Wallet (Алюма Уолет)

Код товару: 1000206

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 

Що таке гаманець Aluma Wallet?

Aluma Wallet зроблений з алюмінію та пластику, завдяки чому є дуже компактним, легким і міцним гаманцем. Гаманець був розроблений, щоб уберегти людей від крадіжок, і він чудово впорався з цією функцією, але про це пізніше. Гаманець Алюма Уоллет має ще масу особливостей. Насамперед, не дивлячись на те, що він досить легкий, він зроблений з міцного матеріалу. Відгуки про гаманці Aluma Wallet показують, що навіть після падінь або зіткнень з гострими предметами, гаманець Alumni Wallet залишається цілим і неушкодженим! Завдяки своїй міцності, цей гаманець прослужить Вам протягом багатьох років.
Ще однією цікавою особливістю цього аксесуара є те, що він залишається закритим, що б не трапилося. Серця багатьох людей завмирали, коли вони відчайдушно намагалися зловити свій шкіряний гаманець, падаючий на землю, що б кредитки і ден гроші не розлетілися в усі сторони. Тісний застібка утримує все всередині гаманця, навіть якщо він випадково впав.

    


Далі, гаманець для кредитних карт є водонепроникним. Алюмінієвий-пластиковий корпус вберігає гроші і карти всередині від промокання. Це означає, що Вам більше не потрібно турбуватися, якщо Ви випадково пролили на гаманець чай або випрали його разом з одягом у машинці і виявили на дні барабана понівечені на шматки купюри.
Але, можливо, найбільша особливість Aluma Wallet є його здатність захистити Ваші кредитки. Багато людей не знають про те, що більшість банківських карток мають чіп RFID (радіочастотна ідентифікація). Цей чіп містить всю фінансову інформацію власника карти. За допомогою передових сучасних технологій, грабіжникам вдавалося з'ясувати всю фінансову інформацію з чіпа, навіть не торкатися до карти. Вони створили RFID-рідери, які можуть сканувати карти і мати безпосередній доступ до всіх записів власника на невеликій відстані. Alumi Wallet захищає всю інформацію, так як RFID - рідер не може зчитувати карту через алюмінієвий корпус гаманця, зберігаючи всі дані поза небезпекою.

Як працює Aluma Wallet?

Гаманець для кредитних карт Aluma Wallet має алюмінієвий корпус із застібкою. Усередині гаманця футляр системи «акордеон», який утримує всі ваші карти та інші предмети. Картки легко діставати і засовувати на місце.

Переваги гаманця Aluma Wallet:


• міцний і довговічний;
• легкий і компактний.

До недоліків, мабуть, слід віднести лише те, що його не так просто купити в звичайному магазині, так що, якщо Ви хочете купити водонепроникний алюмінієвий гаманець Aluma Wallet Вас слід замовити його в онлайн магазині.

Aluma Wallet - гаманець наступного покоління!





Виктор ( 2014-12-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Слабый пластмассовый замок и непрочное соединение половинок

Переваги:
снаружи - действительно алюминиевый

Коментар:
Замок сломался через 2 недели эксплуатации, ещё через пару дней сломались "петли" соединяющие половинки...
Відповісти
Alex ( 2013-11-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +3 ↑
Коментар:
Ерунда полная, во первых водопроницаем, во вторых краска слезает а в третьих разлетелся на две части после падения на ленолиум из кармана.
Відповісти
Гаманець для кредитних карт Aluma Wallet (Алюма Уолет)
Гаманець для кредитних карт Aluma Wallet (Алюма Уолет)