Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Килимок-органайзер для іграшок та ігор Queens Toy Storage Bag

Код товару: 1001875

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Діаметр: 1 м.
  • Колір синій.
  • Матеріал: плащова тканина.

Іграшки по всьому будинку! Ця проблема знайома кожній мамі. І вона просто не може не виводити з рівноваги. Адже іграшки валяються під ногами, в кімнаті неможливо просто кроку ступити. Але діти вперто не бажають прибирати за собою, а у мам просто купа домашньої роботи. Тому проблема збирання іграшок часто перетворюється в домашній скандал.

Але не варто впадати у відчай. Є дуже простий спосіб вирішення проблеми. Необхідно купити килимок-сумку для ігор і зберігання іграшок Queens Tоy Storage Bag. З її появою стане набагато легше стежити за порядком у вашому будинку і проблема відпаде сама собою.

Що являє собою килимок-сумка для ігор і зберігання іграшок - Queens Tоy Storage Bag

Queens Tоy Storage Bag - це круглий килимок діаметром 100см, виготовлений з щільного матеріалу. Матеріал приємний на дотик і абсолютно безпечний для здоров'я дитини, тому що не містить шкідливих хімічних домішок. По краю килимка вставлений міцний еластичний шнурок, потягнувши за який можна зібрати килимок в мішок. При цьому всі іграшки, навіть найдрібніші деталі, залишаться всередині мішка і не будуть розсипатися.

Такий килимок - справжня знахідка і для мам і для дітей. Коли малюк захоче пограти, йому не потрібно буде «ритися» по тумбочках і скриньках в пошуках потрібних іграшок або деталей від конструктора. Він просто розв'яже шнурок і отримає відразу готовий майданчик для ігор, на якому вже буду всі потрібні предмети. А після гри не потрібно знову все розставляти на свої місця і витрачати на це купу часу. В результаті всі щасливі і задоволені.

Досить великий розмір килимка Queens Tоy Storage Bag дозволяє грати на ньому відразу декільком малюкам. Дитина може запросити в гру друзів або маму з татом. А для сімей, де двоє і більше дітей - це просто знахідка.

Експлуатація килимка для іграшок Queens Tоy Storage Bag

Килимок-сумка для ігор і зберігання іграшок Queens Tоy Storage Bag дуже зручна в застосуванні і догляді. Якщо він вимажется, його можна просто випрати в пральній машині або вручну і після висихання він буде готовий знову виконувати свої функції.

 





Килимок-органайзер для іграшок та ігор Queens Toy Storage Bag
Килимок-органайзер для іграшок та ігор Queens Toy Storage Bag