Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Антибактеріальний гель для рук - дезінфектор на спирту Чудесник, 250 мл

Код товару: 1007730

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Антисептичний засіб для обробки шкірних покривів «Чудесник» розроблено для дезінфекції рук і ефективної боротьби з бактеріями і мікроорганізмами, що представляють потенційну небезпеку для людини.

Антибактеріальний гель «Чудесник» застосовується не тільки для побутової гігієни, а й для забезпечення стерильності в медичних установах. Крім цього, засіб може використовуватися для нескладної обробки поверхонь і медичних інструментів, які не потребують особливо ретельної обробки. Антибактеріальний гель здатний підтримувати високу гігієну в випадках, коли користувач не має доступу до води і мила. Даний засіб просто незамінний на прогулянках з дітьми в громадських місцях і подорожах на далекі відстані, де тривалий час відсутня можливість добре вимити руки.

Дезінфікуючий засіб «Чудесник» на 63% складається зі спирту, на 7% з етанолу. Такий відсоток спиртовмісних речовин дозволяє давати високу ступінь знезараження місця обробки. Такі додаткові компоненти, як карбомер (7%), гліцернін (18%), екстракт алое (7%) і вітамін Е (2%) дозволяють м'яко й делікатно дезінфікувати руки, захищаючи їх від подразнень і сухості. Антисептичний засіб зберігає природне співвідношення балансу води і жирового прошарку шкіри. В процесі обробки руки будуть залишатися зволоженими і доглянутими. Знезаражуючий засіб може застосовуватися для шкіри будь-якого типу. Засіб не має вікових обмежень для застосування.

Антибактеріальний гель для обробки рук «Чудесник» зроблено в Україні на підприємстві ТОВ «Селком». Дезінфікуюча рідина розфасована в індивідуальні флакони об'ємом 250 мл. Наявність дозатора додає зручності у використанні даногосанітайзера.

Антибактеріальний гель для обробки рук «Чудесник» (спиртовий) розроблений українськими фахівцями згідно з останніми розробками з сфері дезінфекції. Цей продукт має сертифікат державного зразка, що підтверджує його відмінну якість.

Знезаражуючий гель здатний зберігати дезинфікуючі властивості протягом 24 місяців.

Антибактеріальний засіб слід зберігати в суворо відведених для цього місцях, уникаючи потрапляння в очі і контакту з засобом маленькими дітьми. Якщо все-таки відбулося потрапляння гелю на слизову оболонку, необхідно добре промити ушкоджене місце проточною водою і, при необхідності, звернутися до лікаря.

Антибактеріальний гель Чудесник, характеристики:

  • Виробник: чудесник ТОВ Селком;
  • Країна виробник: Україна;
  • Тип засобу: Гель;
  • Область застосування: Тіло;
  • Упаковка до засобу: Флакон;
  • Обсяг: 250 мл;
  • Тип шкіри: Всі типи шкіри;
  • Вікова група: Без обмежень.

Склад:
Ізопропіловий спирт, вода, етанол, карбомер, гліцерин, екстракт алое, вітамін Е, віддушка.





Антибактеріальний гель для рук - дезінфектор на спирту Чудесник, 250 мл
Антибактеріальний гель для рук - дезінфектор на спирту Чудесник, 250 мл