пн.-нд. з 09:00 до 19:30
24 години 7 днів на тиждень
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
У кулінарії використовуються різні способи запобігання прилипання продуктів до листу: змазування маслом і жиром, посипання борошном і т.д. Але самим практичним є викладання на дно посуду антипригарного силіконового килимка для випічки. Він не тільки не дає підгоріти страві, а й зберігає його природний смак і запах. Через відсутність необхідності обробляти лист жиром, їжа не пропитується маслом і не пахне ім.
Особливості використання антипригарного силіконового килимка
Антипригарний килимок виконаний з екологічно безпечного силікону, який не містить шкідливих ароматів, здатних негативно вплинути на здоров'я людини. Такий силікон витримує дуже високі температури (до +220 градусів), не плавиться і не деформується. Завдяки гладкій поверхні, їжа не прилипає до килимка і не пригорає з дна. На ньому можна готувати:
Силіконовий килимок відмінно витримує не тільки жар, але і холод (до -40 градусів). Так що його можна використовувати як основу для заморозки пельменів та інших продуктів.