пн.-нд. з 09:00 до 19:30
24 години 7 днів на тиждень
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Натуральна заварна кава - напій дуже корисний і смачний. Але щоб вона максимально проявила всі свої чудові смакові і ароматичні якості, її потрібно правильно заварювати в спеціальному посуді з широкою основою і вузьким горлечком, званому в народі «туркою». Широке днище дозволяє напою отримати максимальну кількість тепла від плити. А вузьке горло не дає волозі й аромату швидко випаровуватися.
Однак необхідність заварювати каву в турці на плиті створює деяку незручність. Наприклад, на роботі. Адже не всі робочі місця оснащені кухнями.
Хочемо порадувати любителів і цінителів натуральної кави! Тепер є можливість заварювати її в будь-якому місці, де є доступ до розетки. Досить купити електричну турку-кавоварку Classіc Lіne RD210A. Як джерело тепла в даній конструкції виступає нагрівальний елемент, що працює від мережі. Він розташований в невеликій круглій підставці, на яку встановлюється турка.
Як готувати каву в електричній турці Classіc Lіne RD210A
Щоб приготувати каву в турці Classіc Lіne RD210A досить:
По завершенні процесу пристрій відключиться самостійно.