пн.-нд. з 09:00 до 19:30
24 години 7 днів на тиждень
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Вакуумній системі для зберігання продуктів і консервації банок буде рада кожна господиня, що робить запаси на зиму і що віддає перевагу, щоб в будинку завжди були в наявності крупи, макаронні вироби, сухофрукти та інші продукти тривалого зберігання.
Дана система дозволяє надовго зберегти свіжість, природний запах і смак продуктів без теплової обробки і інших спеціальних процедур.
Огірки, помідори, кабачки і т.д. закочуються на зиму без консервації. Не потрібно кип'ятити воду, зливати і знову наповнювати банки, закочувати кришки. Це дуже сподобається молодим господаркам, у яких процес консервації викликає жах.
Як працює вакуумна система для зберігання продуктів
З назви набору ясно, що принцип зберігання продуктів заснований на створенні вакуумного простору в ємності, в яку їх помістили. Скисання плодів - це хімічний процес, що відбувається від взаємодії органічних структур з окислювачем - киснем. Відсутній кисень - відсутнє скисання.
Набір складається з дев'яти кришок стандартного розміру, зроблених з харчового пластику, і вакуумного насоса. Процес консервації або підготовки до тривалого зберігання круп та інших сипучих продуктів полягає в наступному:
Набір призначений для багаторазового використання.