Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тачка кравчучка зі стільчиком - візок для продуктів на 33 л (шестиколісна вісь)

Код товару: 1007788

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Старі «кравчучки» передбачали базовий функціонал у вигляді перевезення вантажів в сумках, (найчастіше) зафіксованих за допомогою гусового жгута з гачками. Нові візки мають набагато більш широкий функціонал завдяки більшій кількості коліс (шість проти двох), що полегшує експлуатацію. Наприклад, поширеною проблемою використання візка на двох колесах був підйом по сходах, включаючи вхід в громадський транспорт.

Дана «кравчучка» з шістьма колесами не дасть впасти вантажу під час підйому по сходах, а стійкість додатково забезпечується можливістю фіксації сумок.

Інша цікава особливість моделі - наявність стільчика, на якому можна відпочити під час очікування транспорту або при поїздці на дачу. Сумка, з якої йде в комплекті візок, виготовлена з щільної і надійної тканини, здатної витримувати не тільки навантаження, але і тертя і перепади температур. Щільність сумки дає можливість виключити намокання речей всередині при настанні несприятливих погодних умов. Від вас буде потрібно лише правильно закрити сумку, щоб нічого всередину не потрапило.

Також тачка дозволяє використовувати її без сумки, якщо потрібно перевезти набагато більший обсяг вантажу. Це особливо корисно при транспортуванні продуктів з городу або ринку. На стійкість конструкції не потрібно переживати - сталева основа витримує велику вагу і регулярне навантаження. Пластикові колеса зроблені так, що вони здатні проїхати по поверхні будь-якого типу - від асфальту і бетону до піску і снігу. При цьому вони розраховані на великі навантаження і іноді екстремальні дорожні умови, які в нашій країні не є рідкістю. Виріб може використовуватися в будь-який час року без обмежень.

Ще одна помітна відмінність, яка має дана тачка на коліщатках - наявність зручної ручки за яку зручно триматися. Традиційні моделі «кравчучок» були повністю металевими, що вносило суттєвий дискомфорт. Особливо «діставалося» рукам від цих металевих ручок взимку. У нових візках передбачена м'яка ручка, яка не ковзає і не передає тепло (або холод) в пальці. Аналогічно подібна ручка полегшує підняття вантажу в транспорт або на верхні поверхи будинку. Забудьте про мозолях на руках і про втому після користування візком.

Якщо ви вирішили купити візок, вибирайте дану модель. Вона проста в експлуатації і обслуговуванні, а для зберігання не вимагає багато місця. Досить скласти її до наступного використання. Мінімальна вага конструкції дозволить транспортувати візок або просто носити його в руках, не втомлюючись. Зробіть поїздки на дачу і походи на ринки більш приємними і легкими - не варто перенапружувати руки важкими і незручними сумками, якщо є якісні тачки «кравчучки», які помітно змінилися в порівнянні з тим, що було 15 і тим більше 25 років тому.

 

Кравчучка на 6 колесах, характеристики:

  • Розміри (детальніше див. фото)
    • Сидіння стільця: 25х30 см
    • Висота тачки повна: 90 см
    • Висота стільчика (від підлоги до сидіння): 40 см
    • Сумка: 55х20х30 см
  • Матеріали виготовлення:
    • Каркас: сталь
    • Сумка: поліестер (Оксфорд)
    • Колеса: пластик
  • Вага: 2.4 кг





Тачка кравчучка зі стільчиком - візок для продуктів на 33 л (шестиколісна вісь)
Тачка кравчучка зі стільчиком - візок для продуктів на 33 л (шестиколісна вісь)