Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Крила дракона на спину - косплей костюм на тематичну вечірку, Хелоуін

Код товару: 1007752

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

В останні роки багато людей, причому як юного, так і середнього віку, віддають перевагу яскравим святам, тематичних вечірок. І це зовсім не дивно, адже серед шаленого темпу життя і постійної зайнятості на роботі подібні заходи дозволяють розслабитися і відпочити.

І сьогодні ми хочемо запропонувати вашій увазі такий аксесуар, як крила.

Такі крила на спину червоного кольору стануть яскравою родзинкою вашого образу на Хеллоуїн і виділять вас з натовпу.

Це відмінне доповнення наряду для тематики жахів. Іншими словами, надівши крила косплей, ви гарантовано привернете увагу до своєї персони на будь-якому костюмованому заході.

Розмір даного аксесуара становить 62 см × 43 см. Такі параметри є ідеальними, тому що ви не будете чіпляти крилами оточуючих, стіни або меблі, і в той же час аксесуар буде яскравим акцентом, помітним здалеку. Використовувати такі крила на Хеллоуїн можна і дорослим, і підлітекам, і дітям. Аксесуар органічно впишеться як в атмосферу дитячого ранку, так і в святкування відривних вечірок для молоді. Підійдуть крила для свята і чоловікам, і жінкам, як у відкритих нарядах, так і в одязі з довгим рукавом. При цьому вам буде комфортно і танцювати, і спілкуватися з друзями, і сидіти за столом. Пропонований аксесуар зовсім не доставить дискомфорту при активному проведенні часу, бо не сковує рухи.

А придбати крила на тематичну вечірку ви можете в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні. Для цього лише необхідно оформити замовлення, і вже через кілька днів ви зможете приміряти даний креативний аксесуар. Ми працюємо по всій території країни, тому відправимо вашу покупку в будь-яке місто України. Проводьте дозвілля яскраво, а ми допоможемо вам це зробити, пропонуючи неординарні аксесуари!

Крила дракона, характеристики:

  • Розмір: 62 * 43 см
  • Колір: червоний

 





Крила дракона на спину - косплей костюм на тематичну вечірку, Хелоуін
Крила дракона на спину - косплей костюм на тематичну вечірку, Хелоуін