Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чашка-мішалка «Self stirring mug»

Код товару: 1000559

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Наявність певного кольору уточнюйте у менеджера!

Практично з кожним траплялося: перемішуєш цукор в чашці з чаєм або кавою, а ложечка дзвінко постукує по стінках чашки, привертаючи увагу оточуючих? Або така ситуація: гарненько розмістився, зробив ковточок улюбленого напою, і розумієш, що цукор зовсім не розмішаний, і ложки поруч немає. Для цього була придумана гуртка, яка заважає вміст без допомоги ложки.

Кружка-мішалка «Self stirring mug» сама перемішує вміст.

Необхідно всього лише натиснути на кнопочку, яка знаходиться на ручці, і чашка відразу ж почне перемішувати напій разом з цукром. Дуже легко!
Саморозмішуюча чашка перемішує напій за допомогою вбудованого вентилятора - міксера, який живиться за допомогою батарейок. Він зовсім невеликий за розмірами, але може розмішати цукор в гуртці, та перемішати молоко з кавою або какао за одну хвилину. Найголовніше - він безшумний і дуже легко миється. Також можна використовувати ці оригінальні чашки і для супу швидкого приготування, живого йогурту фруктового, домашнього кефіру.

Кружка- мішалка складається з подвійних стінок.

Це створює ефект термоса, і вміст в чашці набагато довше тримає потрібну температуру. За допомогою перемішування можна дуже швидко охолодити напій. Щоб напій не пролився і швидко не охолов, в комплект входить кружка-непроливайка з зручним отвором для пиття. Крім усього іншого, саморозмішуюча чашка красива. Дизайн чашки підійде як для сучасного офісу, так і для дому. Зручно буде використовувати кружку-мішалку, коли Ви п'єте напій, в якому випаде осад і Вам не доведеться періодично збовтувати. Найцікавіше те, що не потрібно буде шукати місце, куди покласти брудну ложку.

Вимити кухоль - мішалку дуже легко: необхідно капнути трохи миючого засобу, налити води, натиснути на кнопку, а потім змити чистою водою.

Кружки- мішалки «Self stirring mug» - це прикольні і оригінальні чашки, які будуть прекрасним подарунком для колег і друзів, купити їх можна в компанії "Самето".

Видео-тест кружки - мішалки «Self stirring mug»





Чашка-мішалка «Self stirring mug»
Чашка-мішалка «Self stirring mug»