Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Механічне сито-чашка з ручкою для просіювання борошна

Код товару: 1002645

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хороші шеф-кухарі рекомендують просіювати борошно перед додаванням в суміш для випічки, навіть якщо воно високоякісне і абсолютно чисте. При просіюванні борошно розпушується і збагачується киснем, внаслідок чого випічка виходить більш пишна і ніжна.

Багато господинь нехтують цією рекомендацією. А причина досить проста - просіювання борошна крізь сито - процедура абсолютно нескладна, але малоприємна. Сито доводитися струшувати і борошно розлітається далеко за межі миски, потрапляє на стіл, на руки, на підлогу. Потім доводиться прибирати.

Тепер є набагато простіший спосіб, що дозволяє просіяти борошно так, щоб воно точно потрапляло в миску і не розліталося в різні боки. Можна використовувати чашку-сито для борошна з ручкою. Вона не тільки ефективна, але і зручна в застосуванні.

Чому Вам сподобається просівати борошно з допомогу механічного сита

Просіювач борошна виготовлений з нержавіючої сталі. Це забезпечує його якість і довговічність. Пристрій не схильний до механічних пошкоджень, впливу вологи, висихання, деформації. Але головна перевага полягає в продуманій і зручній конструкції.

Механічне сито має високі стінки, тому вміст не висипається. Усередині ємності знаходяться металеві лопаті, що протирають борошно крізь дрібне ситона дні. Лопаті приводяться в дію механічним способом, за допомогою натискання на спеціальний клапан, розташований на ручці пристрою. При цьому навіть найдрібніші грудочки розбиваються на окремі гранули, які краще наситяться киснем і зроблять тісто пишним.

Відсутність будь-якої автоматики, дає можливість використовувати механічне сито в будь-яких умовах, не орієнтуючись на можливість доступу до електромережі, а також продовжує термін його служби.

Сито для борошна, характеристики:

  • Матеріал: нержавіюча сталь;
  • Розміри (Д/В/Ш): 10x9.2x16 см.;
  • Колір: металік;
  • Вага: 130 г.





Таня ( 2019-09-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
С доставкой никаких проблем. Сегодня заказала, а завтра уже получила посылку с товаром.
Відповісти
Виктория ( 2018-11-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Когда раньше , обычным ситом просеивала муку она была короче по всей кухне , а с этим ситом мука в мисочке как мне и надо . спасибо .
Відповісти
Механічне сито-чашка з ручкою для просіювання борошна
Механічне сито-чашка з ручкою для просіювання борошна