Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кубик-антистрес Fidget Cube - кубик спіннер (Фіджет куб)

Код товару: 1002400

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви з тої категорії людей, які звикли робити різні безглузді рухи, коли думаєте, нервуєте, розмовляєте чи просто сумуєте. Це може бути, наприклад, скручування-розкручування кулькової ручки, зминання одягу, клацання пальцями чи різними предметами, штрихування ліній, постукування або смикання ногами. Повірте, в сучасному світі Ви не одні такі! Адже темпи нашого життя стрімко ростуть, а нервова система від цього дуже страждає. Організм вимагає розрядки і таким чином здійснює «перезавантаження». Адже, синхронні рухи впорядковують енергетику людини і, таким чином, сили відновлюються, з'являються нові ідеї, знаходяться відповіді на питання, і життя йде на лад. Але, як би це не було корисно, з боку продукування різних рухів може виглядати безглуздо, а часом навіть смішно. А у деяких, це явище може виявлятися, навіть у вигляді шкідливих звичок: обгризання нігтів, колупання в носі, чухання, кусання губ і т.п ...

Погодьтеся, в цьому описі Ви впізнали не тільки себе, а й багатьох своїх знайомих. Як бачите, світ потребує вирішення, або точніше, винаходу, який би підходв для заспокоєння цієї потреби. І він є! Представляємо Вашій увазі кубик Fidget Cube. Це нехитрий пристрій з легкістю займе будь-якого, ставши хорошим «заспокійливим» або просто іграшкою.

Унікальний кубик Fidget Cube – антистрес для кожного

Кожна сторона Фіджет Куба унікальна. На них є маса імітаторів: перемикача, кодового замка, джойстика і кнопки запуску. Вбудовану металеву кульку можна обертати в різних напрямках, а це не тільки затягує, а й масажує подушечки пальців. А, як відомо, в них знаходяться всі нервові закінчення і їх масаж благотворно впливає на весь організм людини. І тільки на одній стороні майже нічого немає, а точніше - є гладка виїмка, як у антистресових камінчик worry stone.

Fidget Cube може стати корисним і оригінальним подарунком не тільки для себе, але і для Ваших близьких. Внесіть гармонію у Ваше життя!

 

 

Кольори в наявності:

  • білий
  • сірий

Наявність кольору уточнюйте у менеджера.





Кубик-антистрес Fidget Cube - кубик спіннер (Фіджет куб)
Кубик-антистрес Fidget Cube - кубик спіннер (Фіджет куб)