Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кулон з проекцією Я тебе люблю на 100 мовах ОД003

Код товару: 1008014

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожен чоловік повинен знати, що одним з найкращих подарунків для коханої жінки є прикраси. Особливою популярністю серед представниць прекрасної половини суспільства, незалежно від їх віку, користуються підвіски у вигляді сердечка.

Секрет кулона "Я тебе люблю" полягає не тільки в щирому і трепетному визнанні коханого в своїх почуттях, але і в тому, що ці слова викарбувані на 100 мовах світу.

Подарувавши заповітну підвіску можна не тільки поліпшити настрій своєї половинки, а й зміцнити відносини з нею, стати ближчими в духовному плані. Адже на ніжній шиї вашої обраниці завжди буде знаходитися дорогий її серцю подарунок, як свідоцтво про палку, пристрасну і всепоглинаючу любов, яку ви до неї відчуваєте.

Зворушливий напис, виконано на 100 мовах світу, можна побачити, якщо направити промінь світла в центр кулона: чарівним чином з'явиться тінь де висвічуються найприємніші для всіх закоханих слова "Я тебе люблю". Елегантний дизайн амулета робить його доречною прикрасою до будь-якого стилю одягу. З його допомогою можна висловити свої почуття не тільки для другої половинки, а й для інших близьких людей: мами, сестри, доньки.

Для виготовлення прикраси виробник використовує спеціальний медичний сплав, який характеризується підвищеною зносостійкістю. Кулон з написом представлений в двох кольорах: хромованому срібному і золотистому. Довжина ланцюжка складає 47 см при загальній вазі 4 г.

Здивуйте свою близьку людини оригінальним подарунком - кулоном "я тебе люблю", і у відповідь ви отримаєте океан ніжності і вдячності. Замовити магічну прикрасу будь-якої пори можна в інтернет-магазині за доступною вартості. Поспішайте подарувати своїй близькій людині крапельку радості. І пам'ятайте, що для цього не обов'язково чекати підходящого приводу.

Характеристики кулона на ланцюжку:

  • Колір: золотистий, сріблястий;
  • Матеріал: сплав;
  • Довжина цепочки: 47 см;
  • Вага: 4 г;
  • Розмір кулона 2 см * 1.5 см.





Влад ( 2020-09-16 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Нет

Переваги:
Покупал для девушки, осталась довольна. Так что парни берите кулон пока есть)

Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-09-16
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо за Ваш отзыв, Влад!

Відповісти
Кулон з проекцією Я тебе люблю на 100 мовах ОД003
Кулон з проекцією Я тебе люблю на 100 мовах ОД003