Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Кулончик на нашийник Кісточка для кішок і собак

Код товару: 1001858

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір: 3.2х2.1 см.

Форма: кісточка.

Складно уявити хоч одну сім'ю без домашнього улюбленця. Практично у всіх є м'який пухнастик-котик, ласкава собачка або милий хом'ячок. І якщо морська свинка, хом'як знаходяться постійно вдома в приміщенні, то собака може загубитися під час прогулянки, а кіт і зовсім втекти з дому під час своїх шлюбних ігор.

Ми пропонуємо Вашій увазі підвіску для нашийника у вигляді кісточки.

Завдяки даній підвісці Ви можете залишити на улюбленці контактні дані, за якими з Вами зв'яжеться той, хто знайде загублених тварин. Це можуть бути номер телефону господаря або адреса. Вставити листочок з даними можна між елементами кулона.

Більш того, даний аксесуар не тільки є корисною річчю в разі втрати тваринки, а й дуже красиво і вишукано виглядає на ньому. А, як відомо, прикраси для тварин сьогодні користуються величезною популярністю, адже і наші улюбленці повинні бути стильними та неповторними.

Що б вставити папірець з інформацією, необхідно зняти кільце з карабіном і акуратно вставити лист між частинами кулона.





Кулончик на нашийник Кісточка для кішок і собак
Кулончик на нашийник Кісточка для кішок і собак