Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ланч бокс для їжі з термочашкою Sincerity

Код товару: 1001538

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики Ланч боксу Sincerity with Thermo Cup:

  • Розмір: бокс: 20 х 13 х 7 см., чашка - 6 х 6 х 15 см.;
  • Місткість контейнера для їжі - 1000 мл., Чашки - 450 мл.;
  • Фіксуючі кришки;
  • Колір корпусу: зелений;
  • Можна розігрівати в мікрохвильовці.

Якщо Ви працююча людина, яка постійно знаходиться в русі або працює далеко від будинку, то Вам просто необхідні ланчбокс для їжі і стакан Sincerity. Ці атрибути допоможуть Вам стежити за режимом харчування, а відповідно і вести здоровий спосіб життя. Завдяки даному Ланчбоксу Ви зможете завжди носити з собою в офіс смачний і здоровий обід, а завдяки склянці - улюблений напій. Але і це далеко не всі переваги комплекту Sincerity.

Ланчбокс і стакан відрізняються компактними розмірами, тому легко поміщаються в будь-яку сумочку або портфель.

Крім того, вони виконані з нетоксичного міцного матеріалу, відмінно переносять перепади температури і оснащені щільними засувками, що не дозволяють їжі проникати крізь кришки, навіть якщо посуд з нею перевернеться в Вашій сумці. Варто також відзначити, що набір Sincerity – це ідеальний варіант не тільки для працюючих чоловіків і жінок, але і для дітей, наприклад, які відвідують школу або різні тренування. Ви можете не переживати про те, що Ваші син або дочка будуть голодними в школі, адже за допомогою Ланчбокса на зміні їх чекатиме смачний домашній обід, приготований Вами заздалегідь, і солодкий чай або компот.

Пластик, з якого виготовлені ланчбокс і стакан Sincerity, відрізняється зносостійкістю і надійністю, а це означає, що даний набір гарантовано прослужить Вашій родині протягом тривалого періоду часу. Подбайте про правильне харчування всієї родини протягом цілого дня, і заздалегідь купіть собі такий корисний посуд, як комплект Sincerity!





Ланч бокс для їжі з термочашкою Sincerity
Ланч бокс для їжі з термочашкою Sincerity