Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Лазерний рівень - рулетка Laser level pro 3 (рулетка 2,5 метра)

Код товару: 1000425

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Живлення: AG13

Кожен чоловік був би не проти мати універсальну валізку з всілякими інструментами, які можна використовувати в побуті, вдома, на дачі, при ремонті автомобіля і т.д. Якщо всі інструменти відразу купити неможливо, то їх можна купувати поступово і почати можна наприклад з лазерного рівня lаsеr lеvеl рrо 3. За допомогою цього рівня можна без праці перевірити наявність нерівності підлоги, стін.

Завдяки професійному лазерному рівню lаsеr lеvеl рrо 3, можна швидко намітити розмітку, при цьому її точність буде максимально наближеною до ідеальної. Великий плюс даного рівня полягає в тому, що коли не вистачає розміру самого рівня, можна включити лазер і продовжувати роботу не перериваючись. Крім того, в лазерний рівень lаsеr lеvеl рrо 3 влаштована рулетка довжиною 2,5 метра, яка може виручити Вас в найпотрібніший момент. Завдяки опорній платформі дозволить встановити інструмент на гладку й рівну поверхню, при цьому не потрібно використовувати для цього триногу. Лазерний рівень lаsеr lеvеl рrо 3 є дуже компактним інструментом і тому його можна з легкістю встановити на будь-якій робочій поверхні.

Основні особливості lаsеr lеvеl рrо 3:

  • Вбудована металева рулетка довжиною 2,5 метра;
  • Присутність 2-х вимірювальних колб, за допомогою яких можна без труднощів усунути недоліки по вертикальній і горизонтальній робочої поверхні;
  • Наявність зручної лінійки.

Лазерний рівень lаsеr lеvеl рrо 3 рекомендується до використання не тільки для внутрішніх робіт всередині приміщення, а й для зовнішніх робіт на вулиці.

Переваги лазерного рівня lаsеr lеvеl рrо 3:

  • Наявність рулетки довжиною 2,5 метра;
  • Невелика вага інструменту;
  • Компактні розміри приладу;
  • Зручність при перевезенні або зберіганні;
  • Невеликі габарити.

Звичайно, професійному будівельникові потрібні додаткові підручні інструменти, але якщо Ви є любителями у цій справі, то лазерний рівень lаsеr lеvеl рrо 3 це те що Вам треба.





Лазерний рівень - рулетка Laser level pro 3 (рулетка 2,5 метра)
Лазерний рівень - рулетка Laser level pro 3 (рулетка 2,5 метра)