Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

LED гірлянда світловий «Дощ» на 480 лампочок 2х2.5м.

Код товару: 1000466

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Для всіх нас святкування Нового Року нагадує подорож у казку. Ми ставимо в будинку пухнасту ялинку, прикрашаємо її яскравими іграшками і блискучими гірляндами, всі кімнати прикрашаємо мішурою.

А можна ще купити світлодіодну гірлянду «Дощ» і створити чарівний ефект падаючого дощу.

LED гірлянда призначена для використання як усередині житла, так і зовні, адже вона добре переносить холод. Природно при її експлуатації необхідно врахувати, що все-таки це електричний прилад, а тому бажано створити такі умови, щоб надмірна волога на неї не потрапляла.

Гірлянда світлодіодна «Дощ» допоможе прикрасити всю стіну в кімнаті, де ви збираєтеся відзначати свята, а може бути, виникне бажання прикрасити свій заміський будинок блискучими вогнями. Таким чином, можна створити святковий настрій не тільки собі, а й усім мешканцям вулиці. Якщо ж у вас є свій магазин, то гірлянда завіса «Дощ» буде просто незамінною в його оформленні. Покупці із задоволенням відвідають таке місце, яке всім своїм виглядом випромінює дух Різдва. Подібним чином можна прикрасити також ресторан або бар, а якщо на вході будівлі маються колони, то гірлянда допоможе їх зробити блискучими і незвичайними.

У конструкції гірлянди «Дощ» використовуються яскраві світлодіоди, тому вона світиться набагато яскравіше і красивіше звичайних гірлянд.

Гірлянда розрахована на роботу більш ніж 50 000 годин, що істотно більше, ніж термін служби гірлянд - аналогів. Складається вона з міцного, але досить гнучкого кабелю довжиною 3 метри, до нього підключаються світлодіодні кабелі по два з половиною метри. Кожен з цих кабелів світиться різноколірними вогнями. При виході з ладу одного або декількох світлодіодів, решта ланцюга буде справно горіти і радувати своїм блиском. Перегорілі елементи, природно, підлягають заміні. Дощ з світлодіодів при бажанні можна збільшити.

За допомогою завіси можна як зробити ефектну ширму, так і цікаво оформити вогнями різноманітні об'ємні об'єкти. Використання LED-технологій дозволяє заощадити на споживанні електроенергії під час роботи гірлянд.
Таким чином, гірлянда-завіса «Дощ» є незамінним помічником для створення гарного настрою.





LED гірлянда світловий «Дощ» на 480 лампочок 2х2.5м.
LED гірлянда світловий «Дощ» на 480 лампочок 2х2.5м.