Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Левітуючий глобус «Левітрон» антигравітаційний

Код товару: 1000735

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви в черговий раз мучитеся з проблемою вибору подарунка, дамо вам слушну пораду - подаруйте антигравітаційний глобус. Це дійсно подарунок «зі смаком»: незвичайний, стильний, функціональний, красивий. Такий подарунок порадує будь-якого:

  • кохану людину,
  • дитину,
  • друга,
  • колегу,
  • начальника,
  • партнера і т.д.

Особливості конструкції антигравітаційного глобуса

Левітуючий глобус ширяє в повітрі за рахунок дії магнітного поля. Сам він виготовлений з тонкого металу, а в його базі-підставці вбудовані сильні магніти. Матеріал виготовлення сфери та магніт мають протилежні заряди, і створюють тяжіння. Але так як сила тяжіння зверху і знизу сфери однакова, вона ширяє в повітрі. Сферу можна легенько штовхнути і вона буде крутитися навколо своєї осі як справжня планета.
Живлення магніту здійснюється від електромережі 220В або батарейок (уточнювати). При відключенні приладу, магнітне поле зменшується і сфера падає. Прилад споживає дуже мало електрики, тому може працювати постійно.
Діаметр сфери дорівнює 20 см. Малюнок моделі повністю відповідає сучасній геополітичній карті світу. Всі написи і позначення виконані англійською мовою.
Приємною особливістю моделі є наявність підсвічування. В верхній частині «бази» вбудовані світлодіодні лампочки, світло від яких падає на сферу і промені розсіюються по кімнаті.

Як встановити антигравітаційний глобус

Встановити глобус Левітрон досить просто:

  1. Поставити підставку на горизонтальну рівну поверхню.
  2. Підключити до бази адаптер і включити його в електромережу.
  3. Взяти сферу в руки, помістити між верхнім і нижнім підставою бази і тримати, поки не відчуєте, що сфера почала балансувати в повітрі.

Особливості використання антигравітаційного глобуса
Так як ширяє глобус і його підставка оснащені магнітами працюють за рахунок дії магнітного поля, не слід встановлювати пристрій біля приладів, що спотворюють або підсилюють його: телевізорів, комп'ютерів, мікрохвильових печей і т.д.





Левітуючий глобус «Левітрон» антигравітаційний
Левітуючий глобус «Левітрон» антигравітаційний