Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Лінза Fish Eye Selfie Cam Lens на кліпсі для всіх телефонів

Код товару: 1001840

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кліпса підходить для практично будь-якої моделі смартфона і планшета.

В комплекті:

  • Об'єктив FISH EYE з кутом огляду в 180 градусів
  • Об'єктив WIDE 0.67X, він же MACRO
  • Дві захисні кришечки.
  • Кліпса.

Селфі - одне з найпопулярніших розваг молоді. Фотографувати себе і навколишній світ прийнято скрізь і всюди. А потім через соціальні мережі ділитися зі своїми друзями, та й взагалі з усім світом, подіями свого життя, назавжди відображеними в фотографіях. І дуже хочеться, щоб фотки виходили якісними, чіткими, яскравими і красивими.

Однак для фотографування зараз рідко хто використовує фотоапарат. Зазвичай фото робляться за допомогою мобільного телефону. Але яким би крутим не був телефон і скільки б мегапікселів не мала його камера, деякий формат фотографій залишається недоступним. Наприклад, ефект «риб'ячого ока» або макрозйомка. А вся справа в конструкції об'єктива. Він повинен мати особливий вигин скла.
Але і з цим завданням, а точніше невдачею, сучасні конструктори вже впоралися. І на світ з'явився об'єктив Fisheye для телефону.

Об'єктив Fisheye - нові можливості камери вашого телефону

Об'єктив Fisheye має кут огляду 180 градусів. Він дозволяє робити оригінальні об'ємні фотографії, що відображають всю навколишню вас обстановку.
Об'єктив підходить для телефонів усіх марок і моделей, які мають фотокамеру. Він просто кріпиться до камери гаджета за допомогою спеціальної пластикової прищіпки, що входить в комплект пристрою. На саму прищіпку об'єктив накручується за допомогою різьблення. А щоб не подряпати скло камери телефону, на об'єктиві є спеціальна прокладка, в тому місці, де він з'єднується з камерою.

У комплектацію пристрою входить ще один об'єктив - Wide 0.67X, він же Makro, що складається з двох рознімних частин. Коли лінзи з'єднані разом, ви отримуєте широкоформатну камеру з кутом огляду 110 градусів. Якщо відкрутити верхню лінзу, то вийде макрокамера, за допомогою якої ви зробите дуже чіткі фотографії будь-яких дрібних предметів і деталей.

 





Лінза Fish Eye Selfie Cam Lens на кліпсі для всіх телефонів
Лінза Fish Eye Selfie Cam Lens на кліпсі для всіх телефонів