Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Літаючий ковзаючий дитячий м'яч для футболу Glide Ball (Глайд Болл)

Код товару: 1002427

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Абсолютно всі люди: як діти, так і дорослі, люблять грати в футбол чи в різноманітні ігри з м'ячем. Але, на жаль, погода не завжди дозволяє грати в м'яч на вулиці, а ігри з м'ячем в будинку часто призводять до поганих наслідків, у вигляді розбитої вази, оббитих меблів, розбитого вікна, або, що ще гірше – до травм через нестачу простору. Але не сумуйте, вихід є - нова розробка в ігровій індустрії - літаючий м'яч Glide ball. Він має невеликий розмір, не відбивається від поверхонь і не летить в незрозумілому напрямку. Даний м'яч левітує всього в парі сантиметрах над поверхнею і не піднімається вище цього рівня під час польоту. А різнокольорове підсвічування допоможе легко знайти м'яч, якщо він потрапить кудись під меблі.

Дана іграшка зможе урізноманітнити будь-яке дитяче свято, зможе зайняти дитину, коли їй нудно, а також допоможе розслабитися і весело провести час з сім'єю після трудових буднів.

Принцип роботи літаючого м'яча

М'яч працює за рахунок нагнітання повітря, завдяки потужному вентилятору, розташованому в нижній частині корпусу диво-пристрою. Так як літаючий м'яч працює від батарейок, Ви завжди зможете взяти його з собою і розважитися з компанією на відпочинку. Але не варто забувати про те, що дана іграшка найкраще працює на гладких поверхнях, таких як: лінолеум, плитка, паркет, ламінат та інші.

Дитина може взяти улюблену іграшку в дитячий садок або школу і влаштувати з друзями футбольний турнір. І не хвилюйтесь, що він зламається від поштовхів: корпус виконаний з високоякісного пластику, що захищає внутрішні механізми і деталі від пошкоджень.

А ще, така іграшка обов'язково припаде до смаку домашнім улюбленцям і вони охоче складуть Вам компанію в грі з антигравітаційним м'ячем Glide Ball. Для господарів з енергійними собаками або котами це заняття - справжня знахідка!

Увага: берегти від води!

 

Характеристики літаючого м'яча Glide Ball:

  • матеріал: ABS-пластик
  • вбудований вентилятор
  • LED підсвічування: є
  • працює від 4 батарейок ААА (у комплект не входять)
  • розміри: 19,3 х 19,3 х 5 см

Комплектація:

  • літаючий м'яч Glide Ball
  • викрутка
  • картонна упаковка





Літаючий ковзаючий дитячий м'яч для футболу Glide Ball (Глайд Болл)
Літаючий ковзаючий дитячий м'яч для футболу Glide Ball (Глайд Болл)