Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Магнітна кружка - термос Preeminence 350 мл.

Код товару: 1000386

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація: кружка, знімна кришка, знімне ситечко.
Об'єм: 350 мл.
Матеріал: метал, магніт.

Вашій увазі представляється пристрій, що не має аналогів, який насичує, "намагнічує" рідину, що знаходиться всередині нього - магнітна кружка "Preeminence"!

Організм людини, що вживає рідини з цього кухля, отримує неоціненну користь.
Дослідження намагніченою води ведуться більше 25 років. Вчені, приділили багато часу спеціалізованим дослідженням і експериментам, в один голос твердять: речовини з магнітними властивостями роблять позитивний лікувальний вплив на організм людини. Намагнічена рідина активізує клітинні мембрани, що допомагає клітинам людського організму посилено поглинати корисні речовини і швидше виводити токсини. Найголовніше завдання намагніченою рідини - повне очищення організму від негативних накопичень.

Перенасиченість організму шлаками і токсинами є причиною поганого самопочуття і виникнення різного роду хвороб - це, напевно, відомо всім. Тому очищення не тільки кишкового відділу, але всього організму в цілому можна назвати найважливішим і незамінним процесом. З ним легко впорається магнітна вода.

Рідина з магнітної кружки виконує такі важливі функції:

1. Усунення каменів з печінки і нирок. Ви не знайдете більш ефективного та натурального засобу, який зможе активізувати природне розчинення каменів. Таку рідину рекомендується вживати як профілактику при сечокам'яній хворобі, а також жовчнокам'яній хворобі. Людям, які регулярно пили магнітну воду, вдалося обійтися без небезпечних для здоров'я і болючих операцій - це показує практика.
2. Вивід сольових відкладень з суглобів. Цю рідину рекомендується вживати при таких захворюваннях як: артрит, остеохондроз та інших подібних.
3. Очищення судин. Вживати магнітну воду вкрай необхідно і корисно людям, які страждають на ішемічну хворобу серця.
4. Очищення кишечника. На сьогоднішній день незліченна кількість людей по всьому світу страждає різними захворюваннями ще й тому, що кишечник перенасичений, буквально закупорений шлаками.
5. Боротьба з мікробами і вірусами. На людський організм ці мікроорганізми здатні впливати самим згубним чином, адже вони дуже небезпечні.

Процес намагнічування рідини кружкою гранично простий: наприклад, воду необхідно просто налити в ємність, яка сама ж і збагатить її корисними магнітними властивостями.
Ще одна важлива функція кружки "Preeminence " полягає в тому, що вона ще й служить термосом. Це дозволить вам насолодитися смачною, гарячою кавою або чаєм по дорозі на роботу або протягом робочого дня. Оригінальний, стильний дизайн кухоля припаде до душі будь-кому. Кружка "Preeminence " виготовлена з міцної сталі, що забезпечить її надійну роботу на роки.





Магнітна кружка - термос Preeminence 350 мл.
Магнітна кружка - термос Preeminence 350 мл.