Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Магнітний 3D конструктор Mag-Puzzle 20 деталей

Код товару: 1001827

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Не знаєте, чим цікавим зайняти дитину, тому що йому набридли вже всі іграшки?

Зверніть свою увагу на магнітний конструктор «Mag-Puzzle», що складається з 20 унікальних деталей

За допомогою всіх елементів можна створити дивовижні 3D-фігури. Різноманітність конструкцій, які ви можете зібрати зі своїми дітьми, вразить навіть найвимогливіших батьків. Це і різні геометричні фігури, і навіть автомобілі. З'єднувати елементи між собою завдяки магнітів дуже зручно і легко, з цим впораються навіть маленькі ручки, адже прикручувати нічого не треба. Всі деталі виконані з нешкідливого пластику і відрізняються безпечною конструкцією. Більш того, «Mag-Puzzle» допомагає розвивати у малюка з ранніх років фантазію, логічне мислення, увагу, посидючість і терпіння, позитивно впливає на дрібну моторику рук. З даною іграшкою довгі зимові вечори у вашій родині наповняться дитячими веселощами і сміхом. Більш того, ви можете дати завдання своїй дитині зібрати конкретну фігуру, а самі тим часом або просто відпочинете за чашкою чаю, або ж займетеся домашніми справами.

Тепер вам не потрібно буде ламати голову і фантазувати на тему, чим корисним і цікавим зайняти дитину, від збирання конструктора його буде неможливо відірвати. Та й дорослі не зможуть довго залишатися в стороні.

Мами і татусі в захваті від можливостей дитячого конструктора «Mag-Puzzle», адже ці двадцять деталей здатні творити чудеса

А, як відомо, спільне проведення часу з дитиною важливо в будь-якому віці, воно зближує і допомагає будувати з малюком довірчі відносини з самого дитинства. Констуктор «Mag-Puzzle» підходить для діток від 3 років. Він буде корисним, якщо до вас в гості прийдуть друзі з маленькими дітками, адже малюків можна зацікавити грою, а дорослі зможуть насолодитися сповна спілкуванням один з одним.

Характеристики конструктора Mag-puzzle 20 pcs:

  • Вікова група: від 3 до 10 років;
  • Пол: унісекс;
  • Кількість деталей: 20 шт.;
  • Матеріал: пластик, магніт.

Магнітний конструктор, комплектація:

  • Трикутники: 8 шт.;
  • Квадрати: 6 шт.;
  • Картки для наклейок: 6 шт.;
  • Наклейки;
  • Картонна упаковка (22 x 22 x 5 см.).





Магнітний 3D конструктор Mag-Puzzle 20 деталей
Магнітний 3D конструктор Mag-Puzzle 20 деталей