Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Магнітний аплікатор для стопи Біомаг

Код товару: 1001557

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Показання до застосування:

  • варикозне розширення вен нижніх кінцівок;
  • м'язові болі;
  • атеросклероз судин ніг;
  • оніміння ніг;
  • різні форми плоскостопості;
  • хронічна перевтома стоп;
  • виконання важких фізичних навантажень і тривала ходьба;
  • виконання робіт, пов'язаних з тривалим стоянням на ногах;
  • стани після перенесених травм і операцій на ногах і стопі;
  • стан після тривалого постільного режиму;
  • п'яткова шпора.

Магнітна підтримка стопи Биомаг у вигляді аплікатора - це виріб, що необхідний людям, що страждають від діабету, атеросклерозу судин на ногах, судом або оніміння м'язів, плоскостопості, м'язового болю і п'яткової шпори. Використовувати даний аплікатор потрібно в разі потреби корекції склепіння стопи, для профілактики плоскостопості, при різних хірургічних втручаннях до самої операції і після неї. Крім того, магнітна підтримка Біомаг ефективна і для людей з варикозним розширенням вен і з набряками.

Як працює аплікатор Біомаг?

Принцип дії даного виробу дуже простий: магніт впливає на рефлекторні зони, що розташовані на стопах, тим самим покращуючи не тільки стан всіх систем організму, але ще і загальне самопочуття. При регулярному його використанні відбувається нормалізація сну, прискорення циркуляції крові, ліквідація больових відчуттів в ногах. Застосовувати магнітний аплікатор для стопи Біомаг слід під час сну або відпочинку, в той час, коли Ви перебуваєте без взуття. Накладається виріб безпосередньо на голу ногу або на тонкий носок. Після правильного кріплення у Вас з'явиться легке відчуття компресії, але воно абсолютно не викличе дискомфорт і не створить жодних незручностей.

Вартість магнітного аплікатора доступна всім, тому дозволити його використання собі може практично кожен.

Особливо корисний виріб для людей зрілого віку, які часто відчувають перевтому стоп, оніміння ніг, а також для молодих людей, що страждають на плоскостопістю, працюють, перебуваючи тривалий час на ногах і маючи сильні фізичні навантаження. Крім того, магнітна підтримка стопи Біомаг у вигляді аплікатора допоможе швидше відновитися тим, хто переніс різні фізичні травми ніг, операції на стопах або тривалий час перебував в постільному режимі.





Магнітний аплікатор для стопи Біомаг
Магнітний аплікатор для стопи Біомаг