Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Магнітний пояс для попереку «Цілитель»

Код товару: 1000286

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Склад виробу: магніти 20 шт, 85% еластан, 15% нейлон.
Сила магнітів - 800 Гаус.
Розмір пояса: 110 см довжина, 20 см ширина.

Магнітні поля вже давно використовуються для лікування хвороб в нетрадиційній медицині протягом кількох століть, а останнім часом - у приватних клініках і в фізіо-кабінетах державних лікувальних установ країн СНД. Але вчені продовжують свої дослідження в цій області. Доведено, що магнітотерапія покращує циркуляцію крові. При цьому клітини нашого організму збагачуються киснем і живильними речовинами, а токсини виводяться швидше.

На основі цих даних був створений пояс на магнітах «Цілитель».

Виріб на 85% складається з еластану, на 15% - з нейлону, оснащений двадцятьма магнітами. Створене магнітне поле покращує стан організму, збільшує його захисні функції. Магнітний пояс для попереку рекомендується носити якомога частіше, краще постійно.

Пояс «Цілитель» кріпиться на області попереку, відрізняється невеликою товщиною, тому абсолютно непомітний під одягом. Цей фактор важливий для людей, які щодня протягом робочого тижня повинні знаходитися в офісі або іншому закладі. Використовувані матеріали приємні на дотик, завдяки чому магнітний пояс не заподіює дискомфорт при носінні. Він може використовуватися як чоловіками, так і жінками. Причому, немає необхідності підбирати певний розмір, пояс універсальний.

При болях у попереку, магнітний пояс здатний усунути її і зняти напругу в м'язах.

Він стає ідеальним варіантом для людей, вимушених вести сидячий спосіб життя. При роботі за комп'ютером і за кермом автомобіля регулярне використання пояса чудово впливає на хребет, знімаючи напругу і зменшуючи біль.

Не всім відомо, що хвороба спини негативно впливає на роботу внутрішніх органів, особливо викликаючи захворювання шлунково-кишкового тракту. Носіння магнітного поясу дозволяє позбутися відразу від декількох хвороб і забезпечити профілактичну функцію. Пояс на магнітах «Цілитель» - воістину «паличка-виручалочка» для людей, у яких проблеми зі здоров'ям. А тим, хто піклується про своє самопочуття, виріб стане хорошим помічником.





Магнітний пояс для попереку «Цілитель»
Магнітний пояс для попереку «Цілитель»