Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Магнітний пояс вібромасажер JIAYI

Код товару: vm0003

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Магнітний пояс JIAYI - це пояс, який поєднує відразу два впливи, а саме вплив магнітним полем і вібромасаж.

Від аналогічних продуктів цей пояс відрізняється наявністю технології програмного керування, і можливістю одночасного використання всіх видів впливу: звичайного масажу, магнітного поля і вібраційного впливу. Застосовувати JIAYI можна без обмежень в тій частині тіла, де це необхідно: спина і живіт, руки і ноги, сідниці і стегна, шия і передпліччя.
Найбільш правильного впливу можна досягти, постеливши пояс на ліжко, і лягти на нього так, щоб він стикався з областю хребта. Вібрації поясу викликають прилив крові, поліпшується її циркуляція і якість живлення головного мозку. За рахунок впливу дуже дрібних вересових магнітів в організмі приводиться до гармонії співвідношення негативної і позитивної енергії та відновлюється капілярний, кровообіг. Головне, що дає поліпшення капілярного кровообігу - це поліпшення живлення шкіри, вона дуже швидко підтягується.

Магнітний пояс здатний дуже швидко усунути будь-який лімфатичний застій, який викликає затримку рідини в організмі.

Це і пояснює факт дуже швидкої зміни ваги за умови використання JIAYI. Навіть на початку використання пояса організм вже може втратити до половини зайвої ваги, якому не давали піти саме ці застої. Якщо ви хочете зробити ефект ще помітнішим і добитися максимального ефекту від магнітного поясу JIAYI, то разом з його застосуванням в раціон потрібно ввести дуже багато рідини - сечогінні чаї, зелений чай, каркаде і всі види ягідних морсів або компотів. Використовуючи його постійно і дотримуючись інструкції, можна вилікуватися від ревматичного артриту, надмірної ваги, радикуліту, остеохондрозу хребта, невралгії та хронічної втоми.





Магнітний пояс вібромасажер JIAYI
Магнітний пояс вібромасажер JIAYI