Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Мангал-чемодан складаний переносний на 8 шампурів

Код товару: 1001123

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Розмір (ШхД): 28х46 см.
  • Довжина ніжок 48 см.
  • Матеріал - сталь
  • Розрахований на 8 шампурів
  • Тип палива - Деревне вугілля, дрова
  • Конструкція - Збірно-розбірна
  • Форма - Прямокутна

Шампура в комплекті не йдуть!

Чудовим рішенням для приготування смачних м'ясних страв на відкритому повітрі стане розбірний мангал. Це пристосування можна використовувати як на вилазці на природу, так і заміській дачі. З ним не доведеться нагромаджувати місце для багаття і витрачати час на збір необхідних для цього матеріалів.

Мангал похідний складаний не займе багато місця в автомобілі, так як компактно укладається в чемодан, зручний в транспортуванні, простий в монтажі і збірці, стійкий і надійний в розкладеному стані.

Мангал складаний для шашлику виконаний з високоякісної жароміцної сталі, не схильний до деформації від впливу високих температур, зносостійкий і прослужить своїм власникам тривалий час. Досить дотримуватися кількох простих правил: тримати в чистому стані і не заливати водою до моменту повного охолодження. Після використання мангала перед його складанням слід витрусити з нього залишки вугілля і попелу.

Додаткова функціональність мангала полягає в тому, що в ньому можна не тільки застосовувати готові вугілля, але випалювати дрова для підготовки вугілля. Мангали з металу на вісім шампурів для кулінарних шедеврів на свіжому повітрі - це ще і відмінний спосіб згуртувати компанію, адже вогонь і спільна трапеза з давніх пір вважаються символами згуртованості і доброзичливого настрою.

При цьому не доведеться прикладати великих зусиль або докладати особливих навичок для експлуатації цього чудового пристосування. Купити його можна як для себе, так і в якості подарунка значимим людям. 





Степан ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
удивлен качеством! прочный металл, думаю его надолго хватит, не то что китайские разборные тоненькие как пленочка) этот супер! и махаться с ним долго не нужно быстро складывается и раскладывается!

Відповісти
Мангал-чемодан складаний переносний на 8 шампурів
Мангал-чемодан складаний переносний на 8 шампурів