Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер спини і плечей «Коромисло»

Код товару: 1000057

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Анатомічні особливості людського тіла такі, що робити сам собі масаж спини людина не може. Точніше раніше не могла, тому що зараз з'явився унікальний масажер для спини «Коромисло», за допомогою якого ви зможете самі собі масажувати спину. Під час масажу прилад тримають двома руками для маневреності, і це дозволяє обробити всі частини спини.

Крім того, масажер для спини «Коромисло» підходить для масажу не тільки тильної частини людського тіла, тобто спини.

З його допомогою ви можете так само просто і ефективно масажувати ступні і ноги, спину і поперек, сідниці або стегна і навіть шию. У будь-якому випадку масажер буде зберігати свою корисну дію.
Під час роботи масажер генерує потужну вібрацію, яка проникає глибоко всередину м'язів і тканин. Тому спектр впливу масажера дуже широкий, його можна застосовувати для масажу будь-якої частини тіла. За рахунок ручок, які подовжуються масажер зручний для використання також людям з великими обсягами і значною масою тіла.

Масажер для плечей «Коромисло» допомагає знищити жирові відкладення, знімає втому м'язів після трудового дня або інтенсивних тренувань.

Масажер можна ефективно використовувати разом з тренуваннями в спортзалі, щоб розслабити м'язи. Після кожного масажу ви будете відчувати прилив сил завдяки поліпшенню кровообігу. Використовувати массажер зручно як вдома, так і в поїздках. Оптимальним вважається щоденне застосування даного массажера - бажано проводити 2-3 сеанси тривалістю 15 хвилин.
 





Масажер спини і плечей «Коромисло»
Масажер спини і плечей «Коромисло»