Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний гребінець для волосся Tamer

Код товару: 1001727
Опис

Кольори корпусу на вибір:

  • салатовий
  • рожевий
  • блакитний
  • леопард
  • зебра

Наявність кольору уточнюйте у менеджера.

Догляд за волоссям - це щоденна процедура, яку потребує кожна представниця прекрасної статі. Для того щоб виглядати жіночно, акуратно і доглянуто, жінки використовують різні засоби для волосся, роблять зачіски. Але найважливішим аксесуаром під час укладання волосся є, безсумнівно, гребінець. Від його якості, зручної експлуатації залежить і стан структури волосся, і його зовнішній вигляд.

Саме тому наш інтернет-магазин пропонує Вашій увазі гребінець Tamer.

По-перше, цей аксесуар вже встиг здобути всесвітню популярність. Від нього в захваті жінки Англії, Америки, Німеччини, Франції, Росії та, звичайно ж, України. По-друге, гребінець характеризується зручною формою, його легко тримати в руці при розчісуванні. По-третє, виріб відрізняється компактними розмірами, завдяки чому його можна брати з собою всюди і завжди. Tamer поміститься навіть в невелику сумочку, наприклад, клатч або крос-боді, а це означає, що на будь-якому торжестві або під час будь-якого виходу в світ у Вас буде можливість підправити укладку в зручний і необхідний для цього момент. Але і це далеко не всі переваги даного аксесуара. Справа в тому, що Tamer має унікальні зубці, які не зустрінеш ні на жодному іншому гребінці. Його форма, відстань між ними сприятливо позначаються на функціональності аксесуара.

Так, Tamer здатна розплутати будь-яке волосся, навіть дитячі ковтуни.

Крім того, при розчісуванні волосся не ламається, і не пошкоджується його структура. Навіть, навпаки, при регулярному використанні Tamer волосся стає міцнішим, живим і блискучим, а все так, тому що при розчісуванні аксесуар надає масажну дію на шкіру голови, пробуджуючи тим самим сплячі фолікули.
Купуйте Tamer і собі, і на подарунок. Такий гребінець потрібний кожній дівчині!





Масажний гребінець для волосся Tamer
Масажний гребінець для волосся Tamer