Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ортопедичний масажний килимок для ніг Морський Берег

Код товару: 1000290

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір: 120 х 35 см.

Сучасна людина, в порівнянні зі своїми далекими предками, набагато більше схильна до різних захворювань. Ми стали ніжніше, слабше і практично втратили той зв'язок з живою природою, завдяки якій наші попередники вміли протистояти хворобам, а також виліковувати їх. Головним чином це стосується поширеної в давнину звички ходити босоніж з початку весни і до самої осені. Природний масаж стоп такими природними засобами, як свіжа трава, каміння або морський пісок сприяли запобіганню різного роду захворювань, оскільки, як відомо, саме на стопах зосереджено безліч точок, постійна стимуляція яких вкрай необхідна для нормального функціонування всього організму.

По яким поверхням найчастіше протягом дня ступає сучасна людина? Як правило, по рівних і опрацьованим, причому практично завжди на її ногах присутнє взуття. Лише деякі щасливці, які мають у своєму розпорядженні власні заміські ділянки з "природним масажним покриттям", можуть влаштовувати собі сеанси подібного масажу щодня. А що ж робити іншим? Яка альтернатива існує для тих, хто не має ні власної ділянки, покритої зеленою травичкою, ні можливості постійно відвідувати масажиста?

Для того, щоб мати можливість розминати ступні в будь-який зручний час, існує масажна доріжка "Морський берег"

Вона являє собою поверхню з прикріпленими на ній камінчиками, які з вигляду нагадують гальку, яку ми звикли бачити на березі моря. Достатньо "гуляти" по такій доріжці всього лише десять-п'ятнадцять хвилин на день - і через деякий час загальне самопочуття неодмінно покращиться. До речі, за допомогою доріжки можна зробити масаж не тільки для стоп, але і для всього тіла, тому що її поверхня призначена, в тому числі, і для того, щоб на ній лежати, а не тільки ходити. Масажна доріжка також прекрасно підійде тим, хто любить медитувати - сидячи на імпровізованій гальці, дуже легко перенестися в уяві на морський берег і насолодитися легким вітерцем і бризками солоної води. В якості додаткового елементу для медитації можна включити спокійну музику і відправитися на кілька в хвилин в захоплюючу морську подорож.

Масажний килимок "Морський Берег", характеристики:

  • Розмір: 120х35 см
  • Мамеріал килимка: синтетична повсть
  • Матеріал "каменів": пластик

Доріжка для масажу стоп, комплектація:

  • Масажний килимок
  • Картонна коробка





Ортопедичний масажний килимок для ніг Морський Берег
Ортопедичний масажний килимок для ніг Морський Берег