Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Машина ручна електрична вібраційна Діолд МЕВ - 0,34 МФ

Код товару: 1000443

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Мультифункціональний інструмент Діолд МЕВ - 0.34 МФ - це електроінструмент для домашнього використання в побуті.

Все залежить від насадки, яку ви будете застосовувати.
У комплект входять насадки, за допомогою яких ви без зусиль розріжете трубки з пластмаси кольорових м'яких металів, розпиляєте дерев'яну заготовку і зможете вирізати пази в ній, відріжете лінолеум, та інші подібні за структурою матеріали, отшліфуєте самі різні матеріали, знімете керамічну плитку. Її вага становить 1,3 кг, тому вам буде зручно і комфортно з нею працювати. Такий комплексний інструмент не замінний для домашніх майстрів. Електроінструмент Діолд можна використовувати при температурі повітря від - 15°С до + 35°С.

Дуже важлива перевага - це можливість заблокувати кнопку включення від випадкового натискання або від дітей. Однак відсутність акумулятора і роботи від нього може засмутити деяких майстрів. Апарат Діолд працює тільки від мережі. Не може не порадувати і ціна, яка в порівнянні з іншими відомими аналогами істотно відрізняється.

Шліфувальна машина Діолд зможе вирішити ваше завдання навіть у дуже важкодоступних місцях.

Комплектація товару складається з самої машини ручної електричної вібраційної МЕВ - 0,34 МФ, набору необхідних насадок, до якого входять такі насадки як: пиляльні торцеві і сегментні, шліфувальна. Також поставляється шліфувальна шкурка, скребок, комплект деталей для підключення пилососа, шестигранний ключ та інструкція з експлуатації. Всі ці комплектуючі упаковані в кейс. Де дуже зручно все зберігати і нічого не загубиться.

Споживана потужність багатофункціонального інструменту Діолд становить 250 Вт, а для його роботи необхідна напруга 220 В. Такий прилад розроблений на тривалий час експлуатації. Частота коливання насадок на холостому ходу становить від 11000 до 20000 коливань в хвилину.

Габаритні розміри, мм, не більше (без шнура живлення, робочого інструменту): 320x70x95





Машина ручна електрична вібраційна Діолд МЕВ - 0,34 МФ
Машина ручна електрична вібраційна Діолд МЕВ - 0,34 МФ