Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Машинка для видалення катишків Scarlett (Скарлет)

Код товару: 1000328

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Машинка для видалення катишків Scarlett (Скарлет)

Робота від двох батарей типу АА 1,5 Вольт (не включені в комплект).
Захисна кришка для лез.
Захисна металева сітка.
Знімний напівпрозорий резервуар.

Ви бажаєте продовжити термін служби Ваших улюблених речей? Тоді Вам варто купити машинку для видалення катишків, яка дозволяє речам придбати оновлений вигляд, служити набагато довше і радувати свого власника. Крім того, за її допомогою Ви зможете вирішити питання вибору між теплою (шерстяною) і практичною (синтетичною) річчю.
Машинка продається в красивій і привабливій упаковці, з цієї причини, а також по своїй користі, вона може стати відмінним і практичним подарунком для будь-якої господині.

Купуючи машинку для видалення катишків Ви також отримаєте щіточку для очищення катишків.

Сам пристрій машинки виконано з пластмаси. Живлення здійснюється від 2 - х батарейок АА. У нижній області корпусу машинки є прозорий контейнер, виготовлений із пластику, для зберігання видаленого ворсу.
Принцип функціонування машинки схожий на принцип дії роторної електробритви, проте має одну принципову відмінність. Для того, щоб зібрати ворс, машинка оснащена лопатками, за допомогою яких, у процесі їх обертання створюється повітряний потік, завдяки якому видалений ворс втягується в збірник.
Результативність машинки. З числа 3- х светрів Вам може не попастися жодного з однаковими катишками, що може бути через різний склад ниток, а також різного способу в'язки. Катишки можуть бути різними - нагадувати волокнисті довгі пасма, бути схожими на щільні кульки або просто розпатлану тканину. Залежно від цього методи боротьби з катишками будуть різними - в будь-якому окремому випадку варто підібрати особливий напрямок руху пристрою для видалення катишек ( або вздовж або впоперек спрямованості в'язки, а іноді може допомогти і м'яка щітка для одягу, щоб підняти прим'ятий ворс ), і навіть швидкість його переміщення.
Машинка, в процесі свого функціонування, наче полірує поверхню оброблюваного виробу і дарує йому нове життя.
 





Машинка для видалення катишків Scarlett (Скарлет)
Машинка для видалення катишків Scarlett (Скарлет)