Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Машинка від катишкiв акумуляторна QJBL JL-788

Код товару: 1001013

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Одяг, який сидить і виглядає на нас ідеально, стає улюбленим. Такі речі ми одягаємо набагато частіше інших, тих які більшу частину часу просто висять або лежать в нашiй шафі. І ось невдача - улюблені речі набагато швидше набувають непривабливий зовнішній вигляд, в той час коли речi, що постійно висять у шафі довго залишаються новими. Відбувається це через те, що зовнішня сторона волокон тканини треться об верхній одяг і оточуючі нас предмети, кошлатиться від постійного прання і ворсинки, якi  відокремилися збиваються в катишки. Ці катишки і роблять одяг старим на вигляд.
Але не варто засмучуватися, якщо ваша улюблена річ стала виглядати непривабливо. Можна купити машинку для видалення катишек і привести її в первозданний вигляд.

Використовувати машинку від катишків можна для чистки різних тканин:

  • бавовни,
  • трикотажу,
  • вовни,
  • синтетики і т.д.

Як працює машинка для видалення катишків

Прилад для видалення катишків має досить просту конструкцію. Він складається з корпусу, який одночасно є і ручкою, і головки, яка власне і є робочим інструментом. Усередині головки знаходяться обертові дуже гострі лопати, що зрізують стирчать на поверхні тканини волокна і катишки. Обертання лопатiв створює повітряний потік, який втягує зрізані волокна в спеціальний резервуар для сміття, розташований на корпусі. Коли резервуар вже наповнений, його можна легко зняти і очистити.
Не варто боятися, що гострі леза зашкодять поверхнi тканини, вони закриті спеціальною металевою сіточкою. Катишки потрапляють в отвори сіточки, а сама тканина залишається непошкодженою.





Сима ( 2016-05-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Мне машинка понравилась, цена доступная а по качеству не уступает дорогим маркам!

Відповісти
Машинка від катишкiв акумуляторна QJBL JL-788
Машинка від катишкiв акумуляторна QJBL JL-788