Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Маска на Хеловін - страшна маска з Судної ночі, світлодіодна

Код товару: 1007385

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Страшна маска на Хеллоуін з Судної ночі, з підсвічуванням

Хеллоуін - це свято, яке передбачає незвичайні, навіть жахливі наряди. Як правило, до цього заходу починають готуватися як мінімум за місяць. Великою популярністю користуються маски. Вони відрізняються кольором, формою і тематикою. Останнім часом популярністю користуються маски з підсвічуванням. Робляться вони з допомогою спеціальних пристосувань. Така маска може використовуватися не тільки для Хеллоуіна, але і для інших заходів. Дуже люблять такі маски з підсвіткою люди, які відвідують різноманітні вечірки. Таке пристосування дозволяє зробити свято веселішим і незвичайним.

Дивуємо друзів зі світлодіодною маскою!

Маска на Хеллоуін зможе по-справжньому здивувати не просто оточуючих, але і близьких друзів. Також вона дасть можливість відрізнятися від усіх. Зовні маска нагадує героїв фільму «Судна ніч». Якщо хтось із близьких друзів любить цю картину, то і зовнішній вигляд зможе їх реально здивувати. З таким незвичайним героєм кожен захоче зробити фото, яке потім буде нагадувати про чудовий день. Завдяки універсальним розмірам, маска відмінно підходить для всіх. Це можливо завдяки невеликому ремінцю, який можна відрегулювати до необхідного розміру.

З чого складається маска для Хеллоуіна?

Цей аксесуар має властивість світитися в темряві. Чому це стало можливим? А тому, що в масці використовуються дві батарейки, які і дозволяють діодам світитись. Весь аксесуар зроблений з міцного пластику. Завдяки широкому асортименту є можливість вибрати маску будь-якого кольору. Доступна ціна дозволяє кожному здивувати своїх друзів незвичайним способом. Маска виготовлена з якісного матеріалу, який є повністю безпечним для організму людини. Багато хто стверджує, що це дійсно крута маска.

Характеристики маски на Хеллоуін:

  • Живлення: 2 батарейки типу АА
  • Матеріал: пластик;
  • Колір: зелений, синій, рожевий;
  • Розміри: висота - 22 см; ширина - 19 см;





Маска на Хеловін - страшна маска з Судної ночі, світлодіодна
Маска на Хеловін - страшна маска з Судної ночі, світлодіодна