Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер для пальців ніг Beauty and Health Bradex

Код товару: 1000759

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щодня людина робить кілька тисяч кроків, навіть якщо вона не виходила з дому. При цьому наші ступні відчувають величезне навантаження, пропорційне вазі нашого тіла. А ступні жінок піддаються ще більшому навантаженню, тому що найчастіше знаходяться в неприродному положенні. Черевички, туфельки і чобітки з вузьким носком на каблучку роблять жінку итонченішою, але завдають шкоди її здоровью. У взутті на підборах навантаження на ступні розподіляється нерівномірно - більша частина навантаження припадає на передню частину ступні і пальці, а вузький носок ще й здавлює їх, ускладнюючи кровообіг. В результаті, після декількох годин ходіння на підборах, ноги починають «гудіти» з'являється відчуття тяжкості і больові відчуття. Після такої «важкої роботи», ніжкам потрібен особливий догляд, забезпечити який зможе масажер для пальчиків ніг.

Принцип дії масажера для пальчиків ніг

Цей виріб має дуже просту конструкцію, зручний і невибагливий у використанні і при цьому ефективний - результат від його застосування ви відчуєте буквально через кілька хвилин після початку процедури. Масажер являє собою м'яку силіконову накладку на пальці, що має форму овалу з отворами для кожного пальчика.
Дія виробу засновано на здатності силікону швидко набувати і довго зберігати певну температуру. Накладка використовується у вигляді теплого або холодного компресу:

  • Якщо ви довго перебували на холодній вулиці і ноги перемерзли, силіконова накладка дозволить швидко зігріти ступні. Необхідно просто помістити її на кілька хвилин у гарячу воду і одягнути на ногу. Під впливом тепла судини почнуть розширюватися, посилиться кровообіг, і ви відчуєте, як покидає відчуття тяжкості в ногах, ви відчуваєте приплив енергії.
  • У літню спеку навантаження на ступні збільшується, тому що при високій температурі повітря ноги потіють, а волога підсилює тертя ступні з підошвою. В кінці дня ніжки дуже хочеться охолодити. Зробити це легко. Необхідно помістити масажер для пальчиків ніг на кілька хвилин у холодильник і одягнути на ступні. Ступні швидко охолодяться і ви відчуєте значне полегшення.

Масажер для пальчиків дуже зручний у застосуванні. Його потрібно просто одягнути і розслабитися - полежати на дивані або посидіти у кріслі.





Масажер для пальців ніг Beauty and Health Bradex
Масажер для пальців ніг Beauty and Health Bradex