Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер для пальців ніг Pampered Toes Sensation

Код товару: 1000743

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Красиві туфлі-човники на високих підборах - найелегантніше жіноче взуття. Жінка в туфельках, чобітках або черевичках на підборах не може не притягувати поглядів чоловіків. Але вузький носок здавлює пальці і створює дискомфорт під час ходіння. Після пари годин, проведених в такому взутті, ноги втомлюються, а до кінця дня ви можете відчувати біль в стопах. Швидко усунути больові відчуття, втому, відчуття важкості зможе спеціальний масажер для пальців ніг.

Конструкція масажера для пальців ніг

Виріб виготовлено з м'якого силікону. Він ніжно огинає кожен пальчик, делікатно масажуючи його. Усередині силіконової оболонки знаходиться механізм, що створює вібрації, за рахунок якої і забезпечується масажний ефект. Живлення пристрою здійснюється за рахунок батарейок типу ААА.
Ефект від використання масажера для пальців ніг
Одягнувши масажер для пальців ніг, ви можете просто лягти на диван і розслабитися, а в цей час пристрій буде делікатно і в той же час ефективно масажувати ваші стопи. Вже через кілька хвилин такої процедури ви відчуєте, що біль і важкість у ногах зникають. Наявність герметичної силіконової оболонки дозволяє проводити процедуру масажу прямо в душі.
У літню спеку масажер для пальців ніг буде для вас справжньою знахідкою. При ходінні по гарячому асфальту, ступні ніг відчувають подвійне навантаження, так як вони нагріваються, потіють і між шкірою ступні і устілкою взуття створюється додаткове тертя. Цим і пояснюється виникнення великого числа мозолів і тріщин на ступнях в літній період. Прийшовши додому з жаркої вулиці, ви можете помістити масажер для пальців ніг на кілька хвилин в морозильну камеру, і, одягнувши його на ступні, швидко охолодити їх. Під час такої процедури ви відчуєте прилив енергії і швидко відновите сили.
Виріб можна використовувати і теплим. Для цього необхідно опустити його на кілька секунд у гарячу воду. Теплий масаж дозволить швидко зігрітися після довгого перебування на холодній вулиці і поліпшить кровообіг.





Масажер для пальців ніг Pampered Toes Sensation
Масажер для пальців ніг Pampered Toes Sensation