Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер для шиї Neck Massager YG-8801 вібраційний

Код товару: 1001686

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Вид масажної дії: Вібрація
  • Кількість режимів інтенсивності масажу: 1
  • Матеріал: Текстиль
  • Колір: Салатовий
  • Працює від: 4-х батарейок типу-ААА (у комплект не входить)
  • Напруга: 6 В
  • Ширина: 20 см.
  • Довжина: 63 см.

У комплект Neck Massager YG-8801 входить:

  1. картонна коробка;
  2. вібраційний масажер для шиї
  3. інструкція.

Батарейки в комплект не входять!

Болі в шийно-плечовому відділі в кінці дня відчуває більшість. В результаті важкої фізичної праці, довгого сидіння за столом (комп'ютером, ноутбуком, пультом управління), стояння біля плити і т.д., напружуються м'язи спини і шиї. Через кілька годин вони вже знаходяться в гіпертонусі. При цьому погіршується кровообіг, що призводить не тільки до виникнення болю в даній області тіла, але і загального погіршення самопочуття, появи втоми і навіть головних болів. В такому випадку краще всього допомагає масаж шиї. Однак зробити його самому собі неможливо, а щодня користуватися послугами масажиста не по кишені. Найкраще купити вібраційний масажер. Оптимальний варіант для використання в домашніх умовах, а також в робочий час - модель Neck Massager YG-8801.

Вібраційний масажер-пов'язка для шиї Neck Massager YG-8801 ідеальний для домашнього використання

Вібраційний масажер-пов'язка для шиї Neck Massager YG-8801 має компактні розміри, легкий в управлінні і невибагливий в догляді. Масажер виглядає як пов'язка на шию з широкою середньою частиною і звуженими кінцями. Під час використання масажера середня частина розташовується в шийно-потиличній зоні, а кінці закріплюються під підборіддям за допомогою застібок-липучок.
У потиличній частині масажера знаходяться масажні ролики. Прилад працює від пальчикових батарейок, тому не потребує підключення до електромережі. Це дуже зручно, адже ви можете провести процедуру масажу в будь-якому місці і в зручний для вас момент:

  • перебуваючи на робочому місці,
  • сидячи за кермом автомобіля,
  • під час поїздки на автобусі, в поїзді, в літаку і т.д.
  • до того ж під час використання вам не заважатиме електропровід.

При вичерпанні ресурсу батарейок їх можна легко замінити. Але прилад використовує енергію дуже економно і одного комплекту батарей (необхідно 4 штуки) вам вистачить надовго.

Внутрішня сторона пов'язки зроблена з м'якого, приємного для шкіри гіпоалергенного матеріалу. Зовнішня сторона - з прогумованої щільної тканини, яка легко чиститься за допомогою простого протирання вологою ганчіркою.





Масажер для шиї Neck Massager YG-8801 вібраційний
Масажер для шиї Neck Massager YG-8801 вібраційний