Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібромасажер для шиї на батарейках Neck Therapy Instrument PL-718A

Код товару: 1002505

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багато хто з нас відчуває дискомфорт в шийному відділі хребта, особливо ті люди, які довго сидять за комп'ютером або паперами через свою роботу. Іноді це не просто дискомфорт, а й гострі больові відчуття, які доставляють масу неприємностей, впливаючи на працездатність людини, її загальне самопочуття. Безумовно, при виникненні подібних болей не завжди є можливість скористатися послугами масажиста - іноді через зайнятість на роботі, іноді через матеріальні сімейні труднощі. Тому ми представляємо масажер для шиї Neck Therapy Instrument PL-718A з пультом. Цей прилад допоможе в будь-який час провести сеанс масажу, де б Ви не знаходилися. Більш того, тепер Вам не знадобиться присутність професіонала поруч, адже зайнятися своєю шиєю ви зможете самостійно.

Міостимулятор Neck Therapy Instrument – масажер, що завжди під рукою

Як відомо, шийний відділ хребта - це дуже важлива ділянка для забезпечення нормального самопочуття всього людського організму. А все через те, що він є своєрідним транзитом всіх нервових закінчень, судинних з'єднань мозку і тіла. Саме тому навіть легкий затиск нерва в даному місці може призвести не тільки до пекельного болю, але і до погіршення загального самопочуття. Міостимулятор Neck Therapy Instrument PL-718A можна завжди носити з собою, адже він має компактні розміри і невелику вагу. Він в будь-який момент допоможе розім'яти Вам защемлення.

Принцип дії міостимулятора

Принцип дії приладу заснований на взаємодії на організм за допомогою коливань низьких частот. Тому його використання поліпшить сон, відновить гнучкість і чутливість шиї, позбавить Вас від солей, що вже встигли відкластися. Завдяки даному масажеру поліпшується постачання головного мозку кров'ю, а значить і працездатність людини в цілому.

Забудьте про втому, болі, набряклості або запалення в шийно-комірцевій ділянці, купуйте масажер для шиї Neck Therapy Instrument PL-718A!

 

Технічні характеристики Neck Therapy Instrument PL-718A:

  • Модель: PL-718A
  • Живлення: 2 батарейки ААА.
  • Пульт управління 
  • Розміри: 170х150х60 мм

Увага! Батарейки в комплект не входять.





Вібромасажер для шиї на батарейках Neck Therapy Instrument PL-718A
Вібромасажер для шиї на батарейках Neck Therapy Instrument PL-718A